Logo De Snelle Ontruimers

Informatie

  • De Snelle Ontruimers
  • Dienstverlening
  • Langen Akker 33,

    6325 CK Berg en Terblijt

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Snelle Ontruimers

XTRN-IT review

Bij De Snelle Ontruimers kunt u terecht voor gespecialiseerde woningontruimingen en verhuizingen in Limburg en omstreken. Een ontruiming of verhuizing kan soms als niet leuk worden ervaren. Daarom is het belangrijk om een professioneel ontruimingsbedrijf in Limburg in te schakelen. Bij De Snelle Ontruimers begrijpen ze dit als geen ander. Ze tonen begrip en voeren de klus met zorg en respect uit.

Beschikbare diensten

Bij De Snelle Ontruimers worden verschillende diensten aangeboden. Zo kunt u bij De Snelle Ontruimers terecht voor sloopwerk, woningontruimingen, verhuizingen, verkoop klaar maken of voor afval ophaal dienst. Daarnaast krijgen oude spullen een nieuw leven. Alle bruikbare spullen worden weggeven aan mensen die deze willen en kunnen gebruiken. Zo zorgen ze ervoor dat alles een positieve nieuwe bestemming krijgt.

Meest gewaardeerde beoordeling

Morchie en zijn team hebben de verhuizing van ons kantoor (Tilburg), verspreid over twee etages met ruim 30 medewerkers, op een hele goede manier begeleid. Wat ons opviel, was hun enthousiasme en positieve energie, die zelfs aan het eind van de dag onverminderd aanwezig was.
Het nieuwe pand was niet voorzien van een lift, wat betekende dat alles via een wenteltrap naar boven getransporteerd moest worden. Dit was een flinke uitdaging, maar Morchie en zijn team hebben dit met veel geduld en doorzettingsvermogen aangepakt, zonder ook maar enige teken van frustratie.
Ondanks de reistijd waren ze elke ochtend op tijd aanwezig en bleven ze werken totdat de planning van die dag klaar was zonder op de klok te kijken.
Qua prijsstelling vonden we De Snelle Ontruimers zeer redelijk. Gezien de hoeveelheid werk en de uitdagingen die ze zijn aangegaan, voelen we dat we waar voor ons geld hebben gekregen.
Kortom, als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat betrouwbaar, hardwerkend, flexibel en vriendelijk is, dan kunnen wij De Snelle Ontruimers van harte aanbevelen.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snel en professioneel ontruimingsbedrijf
  • Begrip voor de situatie
  • Offerte op maat

  • Betrouwbaar
personeel De Snelle Ontruimers

Waarom De Snelle Ontruimers?

Iedereen kan een ruimte leegmaken. Maar bij De Snelle Ontruimers doen ze dat op hun eigen manier. Dit doen ze door hun ruime ervaring en onderscheidend vermogen door de inzet, vakmanschap en mentaliteit. U kunt bij De Snelle Ontruimers terecht voor vrijwel ieder type ontruiming, verhuizing als het verkoop klaar maken van een woning.

Bekijk onze projecten
Huis ontruimen
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Snelle Ontruimers je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw diensten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals  FireSpec en Verhuizenrondomarnhem.

Bekijk de reviews van deze bedrijven