FireSpec

Informatie

 • FireSpec
 • Brandbeveiligingsbedrijf
 • Turfschipper 4,
  2292 JA Wateringen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over FireSpec

XTRN-IT review

FireSpec B.V. is hét brandveiligheidsbedrijf als het gaat om het brandveilig maken en onderhouden van constructies. Dankzij hun ervaring en expertise op het gebied van brandpreventie, bieden ze passende, kwalitatief hoogstaande brandpreventie-oplossingen. Het doel van FireSpec is een veilige omgeving te realiseren, op een manier die zowel praktisch als kostenefficiënt is.

De missie van Firespec is een bijdrage te leveren aan de brandveiligheid binnen de gemeenschap. Er is een dringende behoefte om de brandveiligheidsnormen voor constructies in Nederland substantieel te verhogen. Daarom pakt Firespec deze uitdaging aan door exclusief maatwerk te leveren dat voldoet aan de strengste internationale eisen. De focus ligt op het ontwikkelen van oplossingen voor brandveiligheid die zowel mensen als gebouwen beschermen. Hiermee waarborgt Firespec de optimale veiligheid in noodsituaties.

Meest gewaardeerde beoordeling

Van begin tot eind was mijn ervaring met FireSpec uitzonderlijk. Hun team heeft veel kennis van brandveiligheidsmaatregelen en kon mij een op maat gemaakte oplossing bieden die perfect aansloot bij de behoeften van mijn pand. De installatie verliep vlot en professioneel, en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Het geeft me veel rust dat mijn gebouw nu optimaal beschermd is tegen brand.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Hoogwaardige service
 • Meedenkend
 • Ruime kennis en ervaring
 • Maatwerk
 • Kwalitatieve materialen
 • Ruim aanbod diensten

Brandveiligheid realiseren met FireSpec

Een expert in brandveiligheid

Ben je op zoek naar een partner die jou gaat helpen met preventie, snelle detectie en effectieve respons om de veiligheid van je pand te garanderen? Dan is Firespec dé oplossing! Firespec biedt verschillende diensten als het gaat om brandveiligheid. Van advies brandveiligheid, brandwerende betimmering, brandcompartimentering tot brandwerende afdichtingen, brandwerende coating, brandwerende doorvoeringen, inspectie en onderhoud. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide portfolio, hebben ze voor ieder vraagstuk wel een op maat gemaakte en kwalitatieve oplossing.

Neem contact op met FireSpec
Firespec
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als FireSpec je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven in de dienstverlening kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Holstege Advocaten of DV Specialist!

Bekijk de reviews van deze bedrijven