Avyna review

Informatie

 • Avyna – Trampoline.nl
 • Webshop
 • Beneluxbaan 7, 5121 DC Rijen
 • Opgericht in 1999
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Avyna - Trampoline.nl review

Rapid '54 review

Avyna staat bekend als producent en ontwerper van trampolines, maar op hun website trampoline.nl kun je ook terecht voor luchtkussens, hockey- en voetbaldoelen en alle dingen die hierbij aan te pas komen. Avyna weet als de beste hoe ze producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Met hun 20 jaar ervaring weten ze veel op het gebied van kwaliteit en de voorkeuren van de consument. Elke dag hebben ze bij Avyna nieuwe inzichten, waardoor ze zich continue blijven ontwikkelen.

Sinds 1999 zijn zij dag in dag uit bezig met het produceren van buitenspeelgoed. Dit gebeurd allemaal in hun fabriek in Vietnam. Nu horen we je al denken Vietnam? Dat is zeker alleen maar omdat de lonen daar zo laag zijn. Avyna heeft er echter voor gekozen om in Vietnam te produceren, omdat ze de hoogst haalbare kwaliteit voor hun producten willen behalen. Op hun site trampoline.nl vind je dan ook alleen producten van hoogwaardig materiaal. Daarnaast hebben de materialen een lange levensduur, zodat de vervanging van jouw buitenspeelgoed niet of nauwelijks noodzakelijk is.

Beoordeling Avyna

Avyna staat nog niet op veel verschillende platformen genoteerd waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben zij enkele reviews. Zij scoren hierbij met 4,7 / 5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Geweldige service. Je wordt super goed te woord gestaan en direct actie. Hier wordt de klant nog werkelijk als “koning” behandeld. Snelle levering. En ben heel erg blij met mijn kleine ronde trampoline. Iedere keer weer een goede start van mijn dag. Kan het iedereen aanbevelen.” – Tevreden klant (Hellen)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundig
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Veiligheid voorop
 • Levenslange garantie op trampoline frames
 • Snelle levering
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Een trampoline van Avyna

De beste kwaliteit

Ben je op zoek naar een trampoline? Dan ben je bij trampoline.nl aan het juiste adres. Bij Avyna kunnen ze je helpen om de trampoline te vinden die het beste bij jouw wensen past. Wil je een vaste trampoline die je ingraaft of liever een verplaatsbare opbouwtrampoline. Welk formaat mag de trampoline hebben? Wil je de trampoline gebruiken om te sporten of voor recreatieve doeleinden? Allemaal dingen waarmee je rekening mee moet houden bij het kopen van een trampoline. Op trampoline.nl kun je heel gemakkelijk de trampolines filteren, waardoor je uitkomt bij de trampolines die voldoen aan jouw wensen.

Bekijk het assortiment
beoordeling Avyna
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Avyna je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Dakttenshop of De Rie Masten!

Bekijk de reviews van deze bedrijven