doosje hout

Informatie

 • Doosjehout
 • Webshop
 • Meersendijk 8A,  7683 PC Den Ham
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Doosjehout.nl review

XTRN-IT review

Doosjehout.nl is dé aanbieder van houtsnippers en aanmaakhout in Nederland en België. Met altijd scherp geprijsde producten is doosjehout.nl de ideale webshop om goedkoop je houtmateriaal in te kopen. Alle houtproducten zijn gesorteerd, gerecycled en van hoge kwaliteit. De houtsnippers zijn ideaal als bodembedekking te gebruiken in uw tuin en creërt een mooi afgewerkte look. Daarnaast helpt het tegen onkruid en reinigt het de grond. Het aanmaakhout is altijd goed gedroogd en kan dus meteen gebruikt worden voor in de kachel, open haard, kampvuur of vuurkorf.

Zoals de naam al aangeeft, worden de bestellingen per doos geleverd. Alleen de grote bestellingen worden verzonden in een zogenaamde “Big Bag”. Het is mogelijk om 1 kg te bestellen, maar ook 100 kg of meer. Doosjehout.nl levert zowel in Nederland als in België. Er wordt gestreefd naar een levertijd van 2 à 3 werkdagen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Doosjehout.nl review

Airtaghoesjes.nl staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 25 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Doosjehout.nl

“Was een mooie dichte doos. Ideaal. Het leveren was sneller dan aangegeven was. Was ik erg blij mee!

” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Veilig betalen
 • Uitstekende klantenservice
 • Scherpe prijzen
 • Duurzame producten
 • 100% gerecycled
 • Hoge kwaliteit hout

Over Doosjehout.nl

Hoge kwaliteit houtsnippers

Doosjehout.nl is sinds 2020 actief. Op een grote werkplaats wordt er een nieuw leven gegeven aan gebruikt hout. Wanneer dit hout binnenkomt, wordt het gesorteerd op kwaliteit en kleur. Daarna wordt er gekeken welk gerecycled hout gebruikt kan worden als aanmaakhout, en welke als houtsnippers. Vervolgens wordt het machinaal en handmatig in kleinere stukken gemaakt. Doosjehout.nl streeft ernaar om gebruikt hout een tweede leven te geven in plaats van het weg te gooien. Zo wordt het ten goede gebruikt en komt het niet bij het afval terecht.

Bestel je doosje hout nu!
doosjehout
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Doosjehout.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Palletdeal Koalacreek

Bekijk de reviews van deze bedrijven