loche luxury footwear

Informatie

  • Loche Luxury Footwear
  • Webshop
  • Opgericht in 2016
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Loche Luxury Footwear review

Rapid '54 review

Loche Luxury Footwear is gespecialiseerd in de verkoop van sneakers van een hoogwaardige kwaliteit. Alle sneakers die Loche verkoopt zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal, maken gebruik van stevige materialen en gebruiken luxe materialen voor een hoogwaardige en strakke afwerking. De webshop verkoopt onder andere de populaire Axel Arigato sneaker voor vrouwen en de strakke en moderne Bianco heren sneaker. Buiten deze 2 merken verkoopt Loche ook het premium merk Dutch’d.

Bij Loche Luxury Footwear is verzenden gratis en dus worden in België en Nederland je schoenen gratis geleverd. Bestel je voor 15:00? Dan heb je de nieuwe sneakers de volgende dag in huis. Bij vragen kun je Loche bereiken via WhatsApp, email of direct via telefoon. Bij elk van deze methodes is een snel antwoord gegarandeerd!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Loche Luxury Footwear

Loche Luxury Footwear staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 5 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer toffe sneakers gescoord bij Loche! Prima service en kwaliteit.” – Tevreden klant (Erik)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Gratis verzenden in Nederland en België
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit schoenen voor een eerlijke prijs
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment
  • Unieke collecties

Bracket schoenen

De beste rijschool in Sittard

Loche Luxury Footwear verkoopt bracket schoenen in verschillende soorten kleuren en maten. De sneakers zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van speciale materialen. Dit zorgt ervoor dat deze bracket sneakers strak en goed afgewerkt uit zien. Buiten bracket, biedt Loche veel meer verschillende merken luxe sneakers en net zoals bracket zijn ook deze schoenen van hoge kwaliteit en voorzien van een strakke afwerking.

Must have schoenen!
Loche luxury footwear
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Loche Luxury Footwear je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere 123Waldo en Koala Creek.

Bekijk de reviews van deze bedrijven