woningaanbod in Rotterdam

Informatie

  • Rijndelta Makelaars
  • Makelaarskantoor
  • Veerkade 9,
    3016 DE Rotterdam
  • Reviewscore: 4,7/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Rijndelta Makelaars

Rapid '54 review

Rijndelta Makelaars is sinds 1972 actief als deskundig makelaarskantoor in Rotterdam. Zij hebben hun naam te danken aan de Rijn die hun werkgebied afbakent als een delta. Rijndelta helpt mensen met de aankoop en verkoop van woningen, bedrijfsonroerendgoed en taxaties. Rijndelta heeft een ruim woningaanbod in Rotterdam, zo vinden altijd een woning die bij je past.

Rijndelta onderscheidt zich door hun daadkrachtige werkwijze, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Discretie, eerlijkheid en integriteit staat bij Rijndelta voorop. Dit beloven zij aan hun cliënten en maken ze ook waar. Rijndelta is aangesloten bij de NVM, NRVT en het NWWI. Om de deskundigheid van de makelaars te waarborgen, zijn alle makelaars gekwalificeerd en gecertificeerd.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Rijndelta Makelaars

Rijndelta Makelaars krijgt veel positieve reviews via kanalen zoals Funda.nl. Hier scoren zij een 9,5/10 uit meer dan 180 reviews. Kwaliteiten zoals deskundigheid en bereikbaarheid worden hoog geprezen bij de reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Geen ‘snelle’ jongens en meisjes hier voor zover we hebben gezien. Bijzonder deskundig, razendsnelle communicatie en zorgvuldige betrokkenheid.’’ – Jeroen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede bereikbaarheid en communicatie
  • Deskundig
  • Uitstekende service en begeleiding
  • Top prijs / kwaliteit verhouding

Waarom raden wij Rijndelta Makelaars aan?

Rijndelta Makelaars is een deskundig, gekwalificeerd en gecertificeerd makelaarskantoor sinds 1972. Al 50 jaar lang specialiseren zij zich op de woningmarkt in Rotterdam. Door hun toewijding en passie voor het vak zorgen ze dat het optimale resultaat behaald wordt bij de aankoop of verkoop van een woning.

Neem contact op
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rijndelta Makelaars je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews over woonwinkels!

Wij hebben nog meer reviewpagina’s voor je klaar staan in de winkel en wonen categorie! Zoals: Luxebadkameraccessoires.nl en Aeroking! We zien je daar!

Bekijk de reviews van deze bedrijven