Logo Dierenziekenhuis Eindhoven

Informatie

 • Dierenziekenhuis Eindhoven
 • Dierengeneeskunde
 • Marconilaan 26,

  5621 AA, Eindhoven

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Dierenziekenhuis Eindhoven

Rapid '54 review

Dierenziekenhuis in Eindhoven is dé plek voor de beste zorg voor jouw huisdier. Hond, kat, konijn, knaagdier of reptiel; de dierenartsen en paraveterinairen staan klaar voor jou en je dier. Uitgebreide operaties, orthopedische ingrepen, bloedonderzoek en röntgenfoto’s en als het nodig is kan je beste vriend worden opgenomen voor een intensieve behandeling. Ook de dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven hopen dat jij hier nooit voor hoeft te komen, daarom zijn zij er ook voor de kleine ongemakken zoals inentingen en een algemeen onderzoek. Telkens met een persoonlijke benadering en ruime tijd voor advies. Zo krijgt jouw dier alle zorg die het nodig heeft; van vaccinatie tot operatie. Of je nu de dierenarts vanuit Helmond bezoekt of niet. Dat maakt niet uit.

Beoordeling Dierenziekenhuis Eindhoven

Dierenziekenhuis Eindhoven is aanwezig op verschillende platformen. Hier kunnen klanten eventueel hun reviews achter laten. Google is het meest gebruikte platform hiervoor. Dierenziekenhuis Eindhoven scoort hier een 4.9 / 5 op basis van 408 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Fijnste dierenkliniek die je je maar kan wensen. Super vriendelijk en super kundig personeel. Niets is teveel moeite!!! Alle 4 mijn nijntjes zijn gek op ze allemaal!!” – Tevreden klant (Sylvia Brom)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Brede kennis
 • Deskundig
 • Ervaren
 • Klantgericht
 • Transparant
 • Gebruiksvriendelijke website

Dierenziekenhuis Eindhoven

Dierengeneeskunde

Huisdieren kunnen ook erge last krijgen van hun tanden. Een gebit is voor dieren net zo belangrijk als voor mensen en misschien nog wel belangrijker, omdat wij vele andere oplossingen hebben die dieren niet hebben. Het goed verzorgen van het gebit van je huisdier is dan ook een must. Het is niets fijner dan een gezond en een goed welzijn voor jouw huisdier. Daarom is het naar de huisdieren tandarts gaan erg belangrijk. Vaak merk je al aan het gedrag van je huisdier dat er iets niet klopt of dat je huisdier erg stinkt uit de mond. Ga dan langs de huisdieren tandarts voor controle en kijk wat er aan de hand is en wat gedaan kan worden. Heeft jouw huisdier nog nooit een gebitscontrole gehad maak dan snel een afspraak en wij kijken erna en geven u tips. Ook röntgenfoto’s zijn te maken.

Huisdierentandarts
Dierenziekenhuis Eindhoven
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Dierenziekenhuis Eindhoven je review op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Digital Movers of Drempelhulp!

Bekijk de reviews van deze bedrijven