data analytics logo

Informatie

 • Data Analytics
 • Datagedreven dienstverlening
 • Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Data Analytics review

Rapid '54 review

Data Analytics is een onderneming dat alles in huis heeft op het gebied van zakelijk inzicht, data analyses en datagerichte oplossingen. Als dienstverlening spelen ze in op de specifieke doelen en bijbehorende strategie van hun klanten. De kracht van Data Analytics huist in het verduidelijken en oplossen van datagerichte vraagstukken.

Dankzij hun jarenlange ervaring is Data Analytics dé expert binnen hun vakgebied. Voor ieder vraagstuk vinden zij een gepaste oplossing, waarbij het resultaat van hun klant centraal staat. Ingewikkelde data voor de klant duidelijk en overzichtelijk maken is hun doel. Om vervolgens op basis van de informatie, welke uit al deze gegevens is gewonnen, de klant te voorzien van bruikbaar advies.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Data Analytics

Op verscheidene platformen waar klanten en partners reviews kunnen achterlaten staat Data Analytics genoteerd. Er zijn onder andere reviews van Data Analytics op Google te vinden. Op deze website hebben zij ook de meeste reviews, zij scoren hier gemiddeld een 4,7 / 5 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Data Analytics heeft ons geholpen met het verbinden van data uit 27 verschillende bronnen naar slechts één overzichtelijk BI-Dashboard.” – Tevreden klant (Philips)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Jarenlange ervaring
 • Gedegen advies
 • Pioniers op het gebied van Business Intelligence
 • Klantgericht
 • Doorgewinterde experts
 • Geschikt voor iedere organisatie

Wie is Data Analytics?

Jouw deskundige data analist!

Kom jij niet meer wijs uit jouw overvloed van data? Maak dan de verstandige keus voor Data Analytics, een onderneming dat gespecialiseerd is in het analyseren, verduidelijken en overzichtelijk maken van bedrijfsgegevens. Bij Data Analytics kun je terecht voor advies over al jouw vraagstukken met betrekking tot data. Van beslissingen over inkoop en bevoorrading tot het aansturen van personeel.

Daarnaast kan Data Analytics jou ook van dienst zijn bij het visueel en overzichtelijk maken van al jouw bedrijfsdata. Dit doen zij door middel van dashboarding. Hierbij voegen ze alle benodigde gegevens samen in één data gedreven dashboard. Zo kun je bij Data Analytics terecht voor sales dashboards, KPI dashboards én Power BI dashboards.

Kortom worden al jouw datagerichte vraagstukken door Data Analytics verduidelijkt, visueel gemaakt én opgelost.

Kom weer wijs uit al jouw bedrijfsdata!
data analytics beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Data Analytics je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor financiële dienstverleners op Inforeview!

Het platform van Inforeview is voor vrijwel elk bedrijf en iedere organisatie geschikt. Ook voor financiële dienstverleners kan dit dus zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content met betrekking tot jouw dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bundelpay en Vranken Hattu.

Bekijk de reviews van deze bedrijven