logo kabelmaatje

Informatie

 • Kabelmaatje
 • Webshop
 • Kanaaldijk-Noord 111, 5642 JA Eindhoven
 • Opgericht in 2013
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kabelmaatje review

XTRN-IT review

Je hebt het soms niet direct door. De kabel of je oplader is gaan verslijten en werkt niet meer goed of in de kabel zit een scheurtje. Misschien ben je wel gewoon je oplader kwijtgeraakt.

Herken jij jezelf in deze situatie, dan kun je nu gemakkelijk een nieuwe kabel of oplader bestellen via de website. Heeft je apparaat een nieuwe kabel of oplader nodig, maar weet je niet precies welke je nodig hebt? Check dan de keuzehulp op de website en bestel direct het juiste product voor jouw apparaat!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ben zeer tevreden. De website is overzichtelijk. Heb je een vraag wordt je snel geholpen, zelfs via chat. De service is optimaal. Heel snel geleverd. De producten zijn zoals beloofd. Ik beveel kabelmaatje aan omdat je vind wat je zoekt.” – Tevreden klant (Maria)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Geselecteerd door échte specialisten!
 • Goede service
 • Gratis verzending
 • Voor 18:00 uur besteld = vandaag verzonden
 • Niet tevreden? Geld terug
 • Scherpe tarieven

De opladers van Kabelmaatje

De beste kabels van Nederland

Er zijn tegenwoordig steeds meer toestellen en apparaten verkrijgbaar met bijbehorende opladers. Opladers zijn erg gevoelig en gaan snel kapot. Bij Kabelmaatje garanderen ze lage prijzen. Ze vinden dat iedereen recht heeft op goede en betaalbare kabels en adapters. Je apparaat kan namelijk niet zonder. De iPhone, Huawei, Motorola en Samsung oplader zijn de originele producten van de merken zelf. Naast bijvoorbeeld de Samsung oplader biedt Kabelmaatje ook nog opladers aan voor andere apparatuur.

Kabelmaatje kan lage prijzen hanteren voor de iPhone, Huawei, Motorola en Samsung oplader, doordat de producten met grote aantallen worden ingekocht. De producten worden om deze reden niet geleverd in hun retailverpakking, maar in beschermend plastic.

Opladers van Kabelmaatje
samsung oplader
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kabelmaatje je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Koncept Store en Gasaansteker.

Bekijk de reviews van deze bedrijven