MartijnKozijn review

Informatie

 • MartijnKozijn
 • Webshop
 • Kruisberg 46,
  6231 RK Meerssen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MartijnKozijn review

XTRN-IT review

MartijnKozijn is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van kozijnen. Het is ontstaan uit een unieke marktkans. Martijn zijn ouders waren 25 jaar lang actief in de verkoop van kunststof kozijnen. Hij werkte de laatste twee jaar met hen samen met de intentie om het familiebedrijf over te nemen. Echter, door de economische crisis zag hij hiervan af. Een opvallende gelegenheid deed zich voor tijdens de leegverkoop van vermeten of incorrecte kozijnen. Daarbij zag Martijn het potentieel voor een goede handel via Marktplaats. Na succesvolle verkopen groeide de behoefte aan een grotere opslagruimte, waarna hij begon met het zoeken naar leveranciers van kozijnen.

Omvang van het bedrijf

In 2011 werd zijn huidige bedrijf Martijn Kozijn opgericht en sindsdien heeft het bedrijf aanzienlijke groei doorgemaakt. Het bedrijf beschikt nu over een hoofdvestiging in Zuid-Limburg en drie franchisevestigingen in Nederland en België. Daar zijn meer dan 30 werknemers. Ondanks de grootte van het bedrijf is er een hechte band tussen de medewerkers. Dagelijks is er contact tussen de verschillende vestigingen om de voorraad indien nodig aan te vullen vanuit andere locaties.

Beoordeling van MartijnKozijn

Sinds 2014 beschikt MartijnKozijn ook over een webshop voor kozijnen. Ze waren een van de eersten die het direct leveren van kozijnen aan klanten mogelijk maakten. De snelle levering maakt het bedrijf bijzonder populair bij aannemers die hun projecten vaak aanpassen. Deze passen zich vaak aan, aan de beschikbare maten zodat opslag niet nodig is. Ook particulieren vinden steeds vaker hun weg naar de webshop en kiezen ervoor om kozijnen direct te laten leveren. Ongeacht of het nu om hun thuis-, werk- of vakantieadres gaat. De klanten van dit bedrijf zijn dus erg tevreden.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Altijd scherpe prijzen
 • Positieve reviews van klanten
 • Kwalitatief
 • Levering (bij voorraad) vanaf 2-3 werkdagen
 • 10 jaar garantie op onze merkprofielen van Drutex en Gealan
 • Weten waar ze het over hebben

Maatwerk kozijnen in één stap

Niet moeilijk, maar makkelijk.

Bij MartijnKozijn is het heel eenvoudig om kunststof kozijnen op maat te bestellen. In één oogopslag zie je de prijs en alle relevante opties op een scherm. Zonder extra klikken of stappen.

Ook deuren en schuifpuien kunnen moeiteloos zelf samengesteld en besteld worden via hun website. Alle producten die op maat zijn besteld, worden bovendien direct voorzien van een garantie van 10 jaar op het profiel. Dat staat voor gegarandeerde kwaliteit.

Dit gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat alles overzichtelijk blijft. Met direct zicht op de kosten. Zonder dat er door genavigeerd hoeft te worden naar andere schermen.

Lees meer
een MartijnKozijn review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MartijnKozijn je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor kledingwinkels op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor kledingwinkels zoals een bruidsoutlet kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van jouw kledingwinkel verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten kledingwinkels onze diensten uitgevoerd. Hier is Koncept Store een goed voorbeeld van.

Bekijk de reviews van deze bedrijven