element logic review

Informatie

  • Element Logic
  • Dienstverlening
  • Peppelenbos 5-C, 6662 WB Elst
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Element Logic review

XTRN-IT review

Element Logic is al meer dan 30 jaar een begrip in het omhoogtillen van prestaties van warehouses. Het hoofdkantoor van Element Logic ligt in Noorwegen en ze hebben dochterondernemingen door heel Europa heen.
In het jaar 2020 heeft het bedrijf meer autostore-systemen geïnstalleerd bij bedrijven dan enig ander bedrijf in de wereld.
De combinatie van het advies van Element Logic en software waarover het bedrijf beschikt, helpt andere bedrijven hun waarde verbeteren en winstgevender te maken.

Element Logic zal in de toekomst blijven komen met slimme oplossingen om magazijnen te helpen met het snel leveren naar hun klanten.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Element Logic

Element Logic staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

” Ik werk graag samen met deze zeer bekwame, gepassioneerde en gemotiveerde mensen! ” – Tevreden klant (Jacob de Leur)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Material Flow Handling
  • Robotica-oplossingen
  • Maximaliseer met de software
  • Automatiseer met Autostore

Stel je voordeel tegenover de concurrentie veilig met Autostore

Eén van de snelste bestellingverwerkingssystemen per m2 op de markt is Autostore. Het systeem Autostore biedt de meest hoge opslagdichtheid van alle ASRS (ook wel Automated Storage en Retrieval Systems genoemd). Het is een flexibele oplossing die kan worden aangepast en uitgebreid aan elk soort gebouw.

Regel hier jouw afspraak
autostore
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Element Logic je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ecuafina en Stip-t.

Bekijk de reviews van deze bedrijven