logo testerhero

Informatie

 • TesterHero
 • Online diensten
 • Baden-Würtemberg
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Testerhero review

XTRN-IT review

Altijd al eens de nieuwste producten en gadgets willen testen en proberen? Dat kan bij testerhero.de! Op deze website kun je geheel gratis aanmelden en mee doen aan beschikbare tests. Je krijgt eenvoudige aanwijzingen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Haal persoonlijk voordeel uit deelname aan de tests en treed toe tot de Testerhero-community.

Behalve dat je kennis krijgt, levert mee doen aan de tests ook nog een leuk zakcentje op. Wanneer je lid bent kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel orders je in ontvangst wilt nemen. Je wordt na je test zo snel mogelijk uitbetaald.

Door actief mee te blijven doen aan de test kun je bijverdienen. Je kunt zelf bepalen hoelang je per dag met een test bezig bent. Vaak is het ook zo dat wanneer je een bepaald product test, je deze ook mag houden.

Beoordeling TesterHero

Testerhero staat genoteerd op reviewplatforms als Trustpilot en Proven Expert. Voornamelijk op Trustpilot ontvangen zij veel beoordelingen. Hier behalen zij met meer dan 100 reviews een gemiddelde van 4,8/5

Meest gewaardeerde beoordeling

“Gratis producten krijgen door het geven van recensies. Betaling na 24 uur, wat wil je nog meer!.” – Tevreden gebruiker van TesterHero (Miri J.)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Betrouwbaar
 • Test nieuwe producten
 • Transparant

 • Doe ervaring op
 • Betaalde tests
 • Krijg het product gratis mee

Wie zijn Testerhero

Betrouwbaar en benaderbaar
Word tester
testerhero reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Telefoonhoesje je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je diensten over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Onder andere Goudprijs is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven