logo Het Groene Rijden

Informatie

 • Het Groene Rijden
 • Rijschool
 • Kneppelhoutstraat 24, 2321BA Leiden
 • Opgericht in 2010
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085 06 05 200
 • info@groenerijden.nl
 • groenerijden.nl
Bekijk website

Het Groene Rijden review

Rapid '54 review

Rijschool Het Groene Rijden is dé autorijschool in de regio van Leiden. Deze rijschool doet nog een extra stapje voor de leerlingen van deze rijschool door met hun mee te denken. Zo rijd je in een moderne Mercedes die van allerlei functies voorzien is, zodat je hier vanaf het begin al mee om kunt gaan. Rijschool Het Groene Rijden is ervan overtuigd dat leerlingen eerder en beter slagen op het moment dat ze een vaste rijinstructeur tot hun beschikking hebben. Zo worden de lessen nog leuker door persoonlijk contact en hoef je ook niet elke keer te vertellen wat je al geoefend hebt.

 

De rijlessen bij Rijschool het Groene Rijden zijn los afneembaar, maar er worden ook pakketten aangeboden zodat jij als nieuwe leerling meteen alles tot je beschikking hebt. Afhankelijk van jou als persoon worden de hoeveelheid lessen afgestemd, zo heb jij een goede basis als je gaat deelnemen in het verkeer. Naast Leiden worden de rijlessen ook aangeboden in Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Alphen aan de Rijn, Voorhout en nog meer locaties. De rijlessen kunnen al beginnen vanaf 16 jaar.

Beoordeling Het Groene Rijden

Het Groene Rijden staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Bij Rijschool Het Groene Rijden ben ik op een hele leuke manier in contact gekomen wat autorijden nu echt inhoud. Zeker een aanrader om op je eigen tempo te lessen!” – Joost

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Modern wagenpark
 • Vaste rijinstructeur
 • Jarenlange ervaring
 • Persoonlijke aandacht
 • Voordelig geprijsde pakketten
 • Leiden en omgeving

De milieuvriendelijkste rijschool van de omgeving Leiden

Rijschool Het Groene Rijden is een van de milieuvriendelijkste rijscholen in Leiden en omstreken. Dit zie je ten eerste als terug in het wagenpark van de rijschool. Dit bestaat uit een zuinige Mercedes A-klasse die een lage uitstoot veroorzaakt. Door de laatste snufjes heeft deze auto ook de mogelijkheid om door nieuwe technieken nog milieuvriendelijker te rijden. De richtlijn hiervan heten ook wel “Het Nieuwe Rijden” gecreëerd door het CBR. Rijschool Het Groene Rijden let op elke stappen binnen het proces zodat zowel de instructeur als de leerling houdt aan deze richtlijnen.

Begin meteen met rijlessen!
Het Groene Rijden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Het Groene Rijden je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rijschool viaBreda en Rijschool Best.

Bekijk de reviews van deze bedrijven