logo De Kruidenbaron

Informatie

 • De Kruidenbaron
 • Kruiden & specerijen specialist
 • Stormsweg 2 D-E

  2921 LZ Krimen aan den IJssel

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over De Kruidenbaron

Rapid '54 review

De Kruidenbaron is dé kruiden en specerijen specialist. Bij hun kun je niet alleen terecht voor zaden zoals karwijzaad, maanzaad, sesamzaad, mosterdzaad of anijszaad, maar ook voor kruiden als kardemom, kurkuma, oregano, peterselie, cranberries, koriander en rozemarijn. Wil je online noten kopen? Ook dan ben je bij de Kruidenbaron aan het juiste adres. Het assortiment van de Kruidenbaron bestaat uit kruiden en specerijen van de beste kwaliteit, welke zijn geselecteerd uit verschillende landen waaronder: Spanje, Italië, Griekenland, Middellandse Zeegebied Azië en Zuid-Amerika. Naast meer dan 400 verschillende soorten kruiden en specerijen levert De Kruidenbaron ook verwante producten. Producten die te maken hebben met de kruiden en specerijen, zoals kruidenrekken, theezakjes, supplementen, filters, molens, strooiers en sauzen.

Ben je op zoek naar het totaalplaatje rondom kruiden en specerijen dan is De Kruidenbaron perfect geschikt. Ben je niet bekend met allergenen of andere bruikbare informatie? Dit staat ook op de webshop weer gegeven. Alle kruiden en specerijen die De Kruidenbaron verkoopt zijn in verschillende maten en verpakkingen te verkrijgen. Zo hoef je niet per se 100 gram af te nemen, maar dit kan ook minder of meer zijn. De bestellingen voor 15.00 worden dezelfde dag nog geleverd.

Beoordeling De Kruidenbaron

De Kruidenbaron is aanwezig op verschillende soorten platformen. Hier kunnen klanten en geïnteresseerden hun reviews achter laten. Google is het meest gebruikte platform hiervoor. Den Haag Tax scoort hier een 4.9 / 5 op basis van 35 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Enorme keuze en goede kwaliteit. Ik ka er nagenoeg alles vinden. En toen er iets mis ging, wat kan gebeuren, werd het perfect opgelost en had ik de volgende dag al een nazending, met een paar gratis kruiden. Top winkel dus en supervriendelijk aan de telefoon.” – Tevreden klant (Ilonka Tunnissen)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Uitgebreid assortiment
 • Betrouwbaar online winkelen
 • Betaalbare producten
 • Beste kwaliteit
 • Snelle leveringen
 • Goede service

De Kruidenbaron

Kruiden & specerijen specialist

Bij De Kruidenbaron krijg je verschillende toebehoren die je zeker goed kunt gebruiken als klant. Ook voor nieuwe klanten zullen deze toebehoren in de smaak vallen. De producten bestaan uit inmaakpotten, kruidenrekken, molen, strooiers, strooibussen, theezeefjes, theefilters, theeblikken, kruidenblikken, theekisten en theepotten. Ook deze producten bestaan uit een groot assortiment. Waardoor de keuze groot is en iedereen wel iets vind wat hij of zij nodig heeft in de keuken. Ook zijn de producten van een goede kwaliteit prijs verhouding.

Ontdek de toebehoren
kruidenbaron
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Kruidenbaron op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor Webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Massage gun of Mijn witte T-shirts!

Bekijk de reviews van deze bedrijven