Mijn witte T-shirts

Informatie

 • Mijn witte T-shirts
 • Mode, Webshops
 • Marktstraat 29, 4921BE Made
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mijn witte T-shirts review

Rapid '54 review

Meer witte T-shirts? Natuurlijk! Mijn witte T-shirts vond dat dit allemaal een beetje te duur werd. Wat iedereen ook zegt, bij een T-shirt draait alles uiteindelijk om het comfort. In verschillende online winkels moet je bijna 40 euro betalen om een ‘​​perfect T-shirt’ te kopen. Er is een heel breed aanbod aan verschillende T-shirts, denk hierbij aan: witte T-shirts met te gekke V-hals, 10 verschillende maten extra lange T-shirts, en zinloos witte T-shirts geïnspireerd op topcouturiers. Uiteindelijk komt het erop neer dat je veel betaalt voor een T-shirt dat je slechts onder je kleding draagt. Daarom vindt Mijn witte T-shirts het belangrijk dat dit betaalbaar blijft.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Mijn witte T-shirts

Mijn witte T-shirts staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Onder andere zijn zij te vinden op de website van feedbackcompany. Op deze website hebben zij ook de meeste reviews, zij scoren hier gemiddeld een 4,7 / 5 op basis van meer dan 301 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Zeer goede kwaliteit, mooi en solide verpakking, goede prijs, uiterst klantvriendelijk , mooi materiaal – Herman

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Beste kwaliteit
 • Goedkoop
 • Witte T-shirts voor heren
 • Duurzame keuze
 • Standaard extra lang
 • Ongeëvenaarde verhouding

Wat is MijnwitteTshirts.nl?

Mijn witte T-shirts staat voor kwaliteit met de beste prijs! Het assortiment bestaat uit witte T-shirts voor mannen. Stretch, Slim Fit of een wit v hals T-shirt. Mijn witte T-shirts levert 100% katoenen T-shirts met gratis verzending. Mijn witte T-shirts biedt de mogelijkheid een goedkoop proefpakket te bestellen. Ook worden de verzendkosten vanaf 35,00 GRATIS.

Bestel hier jouw shirt!
mijnwittetshirts
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mijn witte T-shirts je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Koncept store en De Lampjesfabriek.

Bekijk de reviews van deze bedrijven