direct geld lenen

Informatie

 • Frisia Financieringen
 • Financiering
 • Onder de Toren 34, 8302 BV Emmeloord
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 088-7772333
 • info@frisia.nl
 • https://www.frisia.nl/
Bekijk website

Frisia Financieringen review

Rapid '54 review

Frisia Financieringen is al meer dan 35 jaar een specialist in leningen. Zij bemiddelen tussen de consument en verschillende kredietaanbieders. Frisia geeft geen voorafgaand advies aan de consumenten, om die reden worden er geen advies- of afsluitkosten in rekening gebracht. De dienstverlening die Frisia uitoefent wordt ook wel execution only genoemd. Om de reden dat er geen advies wordt gegeven door Frisia, is deze wijze van een lening afsluiten alleen geschikt voor consumenten met de nodige kennis en ervaring in het lenen van geld.

Frisia is de bemiddelaar tussen de consumenten en kredietaanbieders. Hierdoor is direct geld lenen mogelijk bij Frisia. Zij hebben nauwe connecties met de banken: Interbank, Defam, Nationale Nederlanden, Qander en BNP Paribas. Door deze connecties kunnen zij ervoor zorgen dat snel een lening verstreken kan worden. Frisia werkt volledig online, dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo kunt u gemakkelijk en snel bepalen waar en wanneer u geld wilt lenen, is het proces duidelijk en overzichtelijk, alle benodigde belangen kunnen ingezien worden en het is goedkoop door middel van de online tools die Frisia gebruikt.

Beoordeling Frisia Financieringen

Frisia staat op meerde beoordelingswebsites genoteerd. De meeste beoordelingen krijgen zij op het platform Kiyoh. Op Kiyoh krijgen ze 4.6/5 sterren uit meer 800 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Vanaf het moment dat wij de lening aanvroegen werden we telefonisch goed begeleid door de medewerkers van Frisia. Hun portal om alle documenten up te loaden is heel overzichtelijk en uiteindelijk hebben we heel snel de lening gekregen. Een aanraden om het via hun te doen!’’ – Jessica

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Volledige onlinedienstverlening
 • Scherpe rentetarieven voor consumenten
 • Gunstige voorwaarden voor consumenten
 • Consumenten nemen zelf alle beslissingen
 • Geen afsluit- of advieskosten
 • Professioneel en vriendelijk personeel

Waarom raden wij Frisia Financieringen aan?

Wij raden Frisia aan aangezien zij via een snelle, veilige en gemakkelijk manier geld lenen beschikbaar maken aan consumenten. De consumenten kunnen via hun portaal op een duidelijke wijze documenten uploaden en Frisia regelt de rest. Er kunnen meerdere offertes opgevraagd worden bij de banken waarmee hun nauw samenwerken. Zo krijg de consument voldoende inzicht om een overwogen keuze te maken bij het kiezen van een lening die bij hun past. Frisia staat de consumenten bij om ervoor te zorgen dat alle documenten op de juiste manier worden aangeleverd zodat er binnen het proces geen fouten gemaakt kunnen worden. Doordat Frisia volledig online werk kunnen zij veel consumenten op een snelle en gemakkelijke wijze te hulp staan en ervoor zorgen dat zij snel een lening kunnen krijgen.

Bezoek de website
direct geld lenen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Frisia Financieringen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sera Glass en Messcherp.

Bekijk de reviews van deze bedrijven