SEO specialist

Informatie

 • JenSEO
 • Online marketing
 • Rubinsteinplein 29

  3261 SN, Oud-Beijerland

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

JenSEO review

XTRN-IT review

Jens Verver, werkzaam vanuit Oud-Beijerland, geldt als een uiterst vaardige Freelance SEO Specialist, die zowel zelfstandig als vanuit bureauverband voor een diverse groep opmerkelijke cliënten presteert.

Zijn tocht online marketing ving aan in 2018 bij een toonaangevend online marketing bureau. Hier wist Jens in een verbazingwekkend tempo de fijne kneepjes van SEO te beheersen en heeft ervaring vergaard met zowel lokale als nationale en internationale cliënten. Sinds 2022 heeft Jens zijn vakgebied verbreed naar freelance opdrachten, waarin hij ondernemers bijstaat op verschillende SEO-vlakken. Het is duidelijk zichtbaar dat tal van ondernemers weliswaar vertrouwd zijn met zoekmachineoptimalisatie, maar vaak ontberen ze de kennis voor een effectieve implementatie. Daarvoor biedt Jens een oplossing.

Bijzonder aan de samenwerking met Jens is zijn talent om SEO in heldere en begrijpelijke taal te vertalen, zijn proactieve instelling en de algeheel aangename samenwerking die hij garandeert. Zijn cliënten waarderen zijn werkwijze als buitengewoon waardevol voor hun online expansie. Wie zijn online aanwezigheid wil versterken met een solide SEO-strategie, doet er goed aan om een oriënterend gesprek met Jens te plannen!

Beoordeling JenSEO

JenSEO krijgt de meeste beoordelingen via Google. Op Google heeft Jens nu al meer dan 7 reviews gekregen met een gemiddelde beoordeling van 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

JenSEO heeft ons uitstekend bijgestaan bij diverse SEO-kwesties. Gedurende de projecten heeft Jens ons volledig ondersteund, met onder andere optimalisaties en diepgaande analyses van onze website.

Jens is zonder twijfel een aanrader voor eenieder die zich wil verdiepen in de wereld van SEO.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vriendelijk en professioneel team
 • Persoonlijk advies
 • Gaan voor kwaliteit
 • Ruim aanbod aan services
 • Gefocust op resultaat
 • Luisteren naar de wensen van de klant

Waarom raden wij JenSEO aan?

Voor iedereen die de online zichtbaarheid van zijn bedrijf wil vergroten, is JenSeo een absolute aanrader. Door de uitgebreide expertise op het gebied van SEO en de diverse diensten die JenSeo aanbiedt, wordt ervoor gezorgd dat uw bedrijf de online aandacht krijgt die het verdient. Jens bespreekt niet alleen de wensen van de klanten, maar biedt ook zijn professionele inzicht, geeft weloverwogen advies en zorgt voor een uitstekende uitvoering van het uiteindelijke plan. Het verbeteren van de online vindbaarheid van uw bedrijf begint bij JenSeo!

Bezoek de website
Go Digital
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als JenSEO je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Acture en Messcherp.

Bekijk de reviews van deze bedrijven