Logo Acture

Informatie

  • Acture
  • Wervingsbureau
  • Wijchenseweg 10, 6537 TL Nijmegen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Acture review

Rapid '54 review

Acture, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van werkgevers bij ziekteverzuim en re-integratie van werknemers, is opgericht in 2008 en richt zich voornamelijk op werkgevers die eigenrisicodrager zijn voor de Ziektewet. Het bedrijf streeft naar duurzame inzetbaarheid van werknemers en zet zich in voor het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Het bedrijf is gevestigd in Den Haag en heeft meer dan 150 medewerkers.

In deze info review, vind je de Acture review die bij ons het best beoordeeld zijn!

Beoordeling Acture

Acture heeft veel tevreden klanten mogen helpen en adviseren op wervingsproces. Van de 150 reviews scoort dit bedrijf een gemiddelde van 4,5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Een goed bedrijf met goede professionele medewerkers. Mijn vragen zijn altijd goed, rustig en respectvol behandeld. Daarnaast is het contact vriendelijk en niet te gehaast geweest. Je word niet overladen met informatie of andere zaken die je niet nodig hebt als je aan het herstellen bent van ziekte.

Mocht een bedrijf op zoek zijn naar ideeën over hoe ze om moeten gaan met mensen, kijk naar Acture ! – Ferry

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Werving
  • Expertise
  • Casemanagers
  • Acture Portaal
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Klanttevredenheid

Diensten van Acture

Hierin staat beschreven over Acture die diverse diensten aanbieden op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie. Hieronder vind je een overzicht van alle diensten:

Acture Ziektewet Eigenrisicodragerschap

Verzuimbegeleiding

Re-integratie

Wet verbetering Poortwachter:

Acture Portaal

Trainingen en workshops.

Maak een afspraak
Werkzaamheid Acture
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Acture je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven