ShishaQuality

Informatie

 • ShishaQuality
 • Dé webshop voor jouw waterpijp producten!
 • Voor alle Shisha benodigdheden, moet je bij ShishaQuality zijn!
 • Zaagmolenweg 10,

  2401 LN, Alphen aan den Rijn

Bereikbaarheid

 • 085 105 05 82
 • info@shishaquality.nl
 • shishaquality.nl
Bekijk website

ShishaQuality Review

Rapid '54 review

ShishaQuality verkoopt alle benodigdheden voor het roken van shisha. Op de webshop kun je waterpijpen, accessoires, kolen en shisha kopen. Alle producten hebben een hoge kwaliteit, doordat ze een streng selectieproces hebben doorlopen.

Hoewel er veel concurrenten in de shisha branche te vinden zijn, weet ShishaQuality zich te onderscheiden door de beste prijzen te hanteren. Dit doen ze niet alleen door alle producten van de goedkoopst mogelijke prijs te voorzien, maar ook door wekelijks producten af te prijzen en in de aanbieding te gooien.

De producten van ShishaQuality zijn van hoge kwaliteit doordat ze geselecteerd worden door de oprichters. Zij kiezen enkel voor de beste merken met de beste kwaliteit. Hierdoor kunnen zij beloven dat hun producten van hoge kwaliteit zijn, zodat zij klanten de beste Shisha-ervaring kunnen geven.

Doordat klanten een kleine bijdrage leveren aan de verzendkosten wanneer zij shisha kopen, kan snelle levering gegarandeerd worden. Producten worden binnen 24 uur met een erkend bedrijf verzonden. Wanneer producten op werkdagen voor 15:00 besteld worden, ontvangt de klant het product vaak de volgende dag al in huis.

Beoordeling ShishaQuality

Aardig personeel, dat je snel te woord staat. Ik had een paar vragen en deze werden snel beantwoord via sociale media. De bestelling was de volgende dag al in huis. Zeer snelle en goede bezorging. De producten waren kwalitatief zeer goed en voor goede prijzen. Ik zeg zeker bij deze webwinkel bestellen!

Meest gewaardeerde beoordeling

Goede webshop met vriendelijk personeel en fijne producten. Alles wat we hebben besteld is goed aangekomen en kwalitatief super! Snelle en correcte levering. Zeer tevreden met mijn bestelling!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijzen
 • 24 uur verzending
 • Snelle levering
 • Alleen de beste producten
 • Klantvriendelijk en goede service

Over ShishaQuality

ShishaQuality is opgericht door twee vrienden die beide een passie hebben ontwikkeld voor de waterpijp. Anoer en Nirvan zijn samen deze webshop gestart omdat zij hun passie met hun klanten graag willen delen. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel als het gaat om hun webshop, informatie, klantvriendelijkheid en producten. Ze doen er dan ook alles aan om hun klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Zij willen alleen producten verkopen aan hun klanten met de beste kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat hun klanten kwalitatief goede en lekkere Shisha kopen, vind ShishaQuality het belangrijk dat de kwaliteit van hun producten wordt gewaarborgd zo dat iedereen kan genieten van de producten die deze webshop verkoopt.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als ShishaQuality je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor elke online webshop kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende klanten onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere LeanForms en Tools2Grow.

Bekijk de reviews van deze bedrijven