We are over the moon

Informatie

 • We are over the moon
 • Outplacement bureau
 • Maliebaan 50,

  3581 CS Utrecht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085-0607764
 • info@weareoverthemoon.nl
 • https://www.weareoverthemoon.nl/
Bekijk website

We are over the moon review

Rapid '54 review

We are over the moon beschikt over een schat aan ervaring op het gebied van outplacement en loopbaanbegeleiding. Het bedrijf werkt nauw samen met individuen op diverse niveaus en binnen uiteenlopende sectoren om hen te assisteren bij het verwezenlijken van hun professionele doelen en het vinden van nieuwe carrièremogelijkheden. Wat hun aanpak uniek maakt, is dat deze volledig op maat is gemaakt. Ze nemen de tijd om iedere persoon op individuele basis te leren kennen, zodat ze hen de allerbeste ondersteuning kunnen bieden die past bij hun situatie.

De oprichter van het bureau heeft persoonlijk de uitdagingen van ontslag doorstaan, en begrijpt daarom als geen ander de gevoelens, twijfels en obstakels die hiermee samengaan. Uit eigen ervaring met een uitgebreid outplacementtraject dat niet efficiënt naar het gewenste einddoel leidde, ontstond het inspirerende idee om een nieuwe aanpak te ontwikkelen. Deze aanpak is praktisch van aard, met een duidelijk focus op het einddoel.

Missie

De missie bij We are over the moon is glashelder: ze willen hun klanten begeleiden gedurende hun reis naar professionele heroriëntatie. Ze voorzien in praktische, oplossingsgerichte begeleiding die speciaal ontworpen is om iedereen snel en moeiteloos naar hun volgende carrièrestap te leiden. De benadering van We are over the moon is simpel, maar doeltreffend: Ze luisteren, begrijpen en begeleiden. Het doel is om iedereen te helpen hun eigen, unieke pad te ontdekken en met het volste vertrouwen een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan.

Beoordeling We are over the moon

We are over the moon krijgt 5 sterren van hun klanten op Google review. De reviews zijn erg tevreden over de professionele en empathische benadering van het team en voelde zich vanaf het begin van het traject direct gesteund.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik kreeg van mijn oude werkgever outplacementcoaching aangeboden. Ik ben zelf copywriter maar ik begrijp dat een motivatiebrief schrijven toch wel even iets anders is. Ik werd door mijn eigen brieven nooit uitgenodigd, maar bij We are over the moon is het wel gelukt.” – Eva

De werkwijze van We are over the moon

 • Intake
 • Inzicht
 • Gevoelens & blokkades
 • Optimaliseren vaardigheden
 • Solliciteren
 • Een nieuwe uitdaging

Persoonlijkheidstesten van We are over the moon

DISC is wereldwijd een van de meest erkende en gebruikte persoonlijkheidstesten. Deze test meet vier kerngedragsstijlen: dominantie, invloed, stabiliteit en consciëntieusheid. Door elke teamlid de DISC-test te laten invullen, krijgt het bedrijf inzicht in hun natuurlijke gedragsvoorkeuren en communicatiestijlen.

Bij We are over the moon zetten ze de resultaten van de DISC-test om in actie. Ze organiseren workshops en trainingen waarin teams leren hoe zij effectiever kunnen communiceren, conflicten kunnen verminderen en een samenwerkingscultuur kunnen bevorderen die de individuele sterke punten optimaal benut.

Leer er hier meer over
We are over the moon persoonlijkheidstesten
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als We are over the moon je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven