de sneaker reiniger logo

Informatie

  • De Sneaker Reiniger
  • Dienstverlening
  • Baron van der Heijdenlaan 22, 7234 SC Wichmond
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Sneaker Reiniger review

XTRN-IT review

Iedereen heeft wel een paar sneakers in de kast liggen die vies zijn of ze stinken. Je hebt er alles aan gedaan om ze schoon te krijgen maar het lijkt maar niet te lukken. Gelukkig heb je bedrijven zoals De Sneaker Reiniger. Het bedrijf De Sneaker Reiniger helpt jou op een professionele manier om jouw schoenen weer schoon te krijgen zodat ze nieuw lijken. Voor het verwijderen van vieze geurtjes kun je ook terecht bij De Sneaker Reiniger. Met de beste producten en apparaten ruiken jouw schoenen weer lekker fris. Door je schoenen op te sturen naar De Sneaker Reiniger is het net alsof je weer een nieuw paar sneakers terug ontvangt en kun je er weer heerlijk van genieten. Voor ieder merk schoenen heeft De Sneaker Reiniger wel een oplossing!

 

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 29 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling De Sneaker Reiniger

Snelle reacties op vragen, supervriendelijk. Erg tevreden met het resultaat.
Dacht dat ik m’n schoenen weg kon doen maar ben erg blij dat ik ze naar de sneaker reiniger heb gebracht. Erg snelle service, maandag gebracht en woensdag kon ik ze weer ophalen.
Zeer zeker een aanrader! – Desmond

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Professionele schoonmaak
  • Webshop
  • Goede service
  • Goed met klanten
  • Snelle service
  • Schoenen lijken weer nieuw

Zelf je sneaker reinigen

Als je zelf je sneakers wilt reinigen of je wilt ze bij kunnen houden kun je ook producten bestellen bij De Sneaker Reiniger. In de webshop van De Sneaker Reiniger heb je verschillende mogelijkheden om jouw eigen sneakers te kunnen reinigen. Voor iedere viezigheid is er wel een cleaning pakket te vinden. Met de pakketten kun jij weer maanden vooruit om je eigen sneakers te reinigen. Soms denken mensen er makkelijk vanaf te zijn en de air max wasmachine te doen. Toch kan dit lijden tot schade van de schoen en daarom wordt air max wasmachine toch echt afgeraden. Koop daarom de producten van De Sneaker Reiniger want dat is kwaliteit!

Bestel hier je Cleaning set!
de sneaker reiniger
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Sneaker Reiniger je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je software verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bankr en Follower123. 

Bekijk de reviews van deze bedrijven