Javinio

Informatie

  • Javinio
  • Webshop
  • Verdunplein 17,

    5627 SZ Eindhoven 

  • Reviewscore: 4,5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Javinio

XTRN-IT review

Javinio is een webshop waar je terecht kan voor alle trendy items op gebied van beauty, fashion, accessoires en technologie. Ze zijn dagelijks bezig met het onderzoeken van de markt en de nieuwste trendy producten vinden om hun klanten tevreden te houden. Bij Javinio staat blij zijn om de persoon die je bent en zelfliefde centraal. Ze vinden dat we op dagelijkse basis genoeg bezig met de mensen om ons heen. We moeten onszelf ook eens verwennen en niet alleen maar doen wat anderen van ons verwachten. Javinio wil dat je geniet van ieder moment in je leven, groot of klein, en dankbaar bent voor alles in je leven.

Javinio biedt unieke, trendy en hoog kwalitatieve producten aan waar je een lange tijd van kan genieten. Ze zorgen voor goede klantrelaties door klaar te staan voor hun klanten via de klantenservice en snelle levering aan te bieden. Alle bestellingen worden gratis geleverd, de kosten worden vergoed door Javinio.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Javinio

Javinio krijgt veel positieve reviews op de producten die zij aanbieden. Zij scoren gemiddeld 9/10 uit meer dan 50 productreviews. Kwaliteit van de producten en de snelle levering worden hoog geprezen bij deze recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

Genty Stretch Pantalon Heren

‘’Doet wat wordt beloofd. Meer kan ik er niet over zeggen, een goed product voor een hele scherpe prijs. Laten we eerlijk zijn, waar kun je anno 2022 na al die inflatie nog een kwalitatieve broek kopen voor 35 euro? Nou hier!’’ – Kees van der Staal

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle en gratis levering
  • Uitstekende klantenservice
  • Ruim assortiment aan unieke producten
  • Top prijs/kwaliteit verhouding

Waarom raden wij Javinio aan?

Javinio gelooft niet dat kwaliteit producten duur hoeven te zijn. Om die reden bieden zij producten van hoge kwaliteit aan voor een zachte prijs. Ze doen onderzoek naar de trendy producten die nu aanwezig zijn op de markt en leveren deze naar hun klanten. Klantrelaties staat bij Javinio voorop en doen er alles aan om hun klanten tevreden te houden.

Bezoek de website
Chez Bellamy
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Javinio je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews over webshops!

Wij hebben nog meer reviewpagina’s voor je klaar staan in de webshop categorie! Zoals: The Bird Family en 4Wieler! We zien je daar!

Bekijk de reviews van deze bedrijven