auto huren heerlen

Informatie

 • Autoverhuur Limburg
 • Autoverhuur
 • Heerderweg 33, 6224 LA Maastricht
 • Opgericht in 2022
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Autoverhuur Limburg review

Rapid '54 review

Autoverhuur Limburg verhuurt auto’s in heel Limburg. Dit bedrijf heeft verschillende locaties, namelijk in Maastricht, Heerlen, Sittard en sinds kort ook in Roermond. Autoverhuur Limburg verhuurt verschillende soorten auto’s en personenbussen. Het bedrijf verhuurt aan particulieren en zakelijke klanten.

Autoverhuur Limburg weet zich te onderscheiden van alle concurrentie door scherpe prijzen te hanteren en goede service te bieden. Het is bij dit bedrijf mogelijk om een auto te huren in Heerlen of een van de andere locaties voor een dagdeel, dag, week of maand. Dit maakt het mogelijk voor klanten om een auto of personenbus voor een korte rit te huren, maar ook voor een langere periode.

Bij Autoverhuur Limburg is het ook mogelijk om een auto of bestelbus op locatie te laten afleveren en na afloop van de huur weer te laten ophalen. Dit is allemaal bespreekbaar met Autoverhuur Limburg.

Beoordeling Autoverhuur Limburg

Autoverhuur Limburg staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Kiyoh hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 9,3 op basis van meer dan 1200 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Alles goed geregeld en ook bij het inleveren van de bus werd erna alles goed afgehandeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Voor mij weet ik waar ik de volgende keer weer moet huren. Bedankt.” – Aldus een tevreden klant van Autoverhuur Limburg

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • 100% vervoersgarantie
 • Kwalitatieve vervoersmiddelen
 • Huurmogelijkheden tot 9 personen
 • Veel verschillende vervoersopties
 • Gratis annuleren
 • 100% vervoersgarantie

Wie is Autoverhuur Limburg?

Autoverhuur Limburg hanteert scherpe prijzen en staat altijd klaar voor de klanten. Het maakt niet uit of klanten autopech hebben of een belangrijke afspraak in een andere stad. Het is voor Autoverhuur Limburg erg belangrijk om mee te denken met de wensen van de klanten en realiseren 100% tevredenheid door naar de klanten te luisteren. Het bedrijf biedt een assortiment met verschillende soorten personen huurauto’s en bestelbussen.

Deze bestelbussen mogen voor alles gebruikt worden. Er is genoeg ruimte achterin om spullen kwijt te komen tijdens, bijvoorbeeld een verhuizing. Net zoals bij personenauto’s bieden zij ook verschillende soorten en maten bestelbussen aan. Hierdoor is er altijd een geschikte optie beschikbaar voor ieders wens.

 

Bekijk het aanbod
Autoverhuur limburg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Autoverhuur Limburg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur de Mulder  en 123 lease

Bekijk de reviews van deze bedrijven