Logo TakeldienstXL

Informatie

 • Takeldienst
 • 24/7 bereikbaar
 • België & internationaal
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

TakeldienstXL review

Rapid '54 review

Bij TakeldienstXL vieren ze 12 jaar toegewijde dienstverlening aan hun klanten. Of u nu vastzit op een afgelegen landweg of in het hart van de stad, zij kunnen u overal komen redden. Hun kracht ligt in de snelheid en probleemoplossende vaardigheden. TakeldienstXL begrijpt dat pech onderweg stressvol kan zijn en daarom zorgen ze ervoor dat ze snel ter plaatse zijn om u te helpen. Hun doel is om uw problemen op te lossen en u weer veilig op weg te krijgen.

Internationale diensten
Verder is het bedrijf niet alleen beperkt tot België; ze bieden ook internationale diensten aan. Dus of u nu lokaal of in het buitenland bent, u kunt op hun rekenen voor uw takel- en transportbehoeften. En het beste van alles? Zij staan elke dag van het jaar 24/24 en 7/7 voor u klaar.

Beoordeling TakeldienstXL

TakeldienstXL staat op verschillende platformen waar reviews achtergelaten kunnen worden. Op Google scoort TakeldienstXL met een 4,9 / 5 gebaseerd op 1.200+ recensies!

Meest gewaardeerde beoordeling

Super snel en fijne service gekregen. Ik kreeg pech aan mij auto, belde TakeldienstXL en werd gelijk geholpen en het duurde maar een half uur! Dat noem ik nog een top klasse snelheid en een uitmuntende service!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snel & betrouwbaar

 • Professioneel team

 • 12+ Jaar ervaring

 • Eerlijk & transparant tarief

 • Direct op locatie
 • 24/7 Bereikbaar
 • Actief in België & Internationaal
 • Veilig voertuigtransport

De snelste service!

Op de website van TakeldienstXL kunt u gemakkelijk bellen en online de prijs berekenen van waar uw voortuig op dat moment verkeert. Een super handige tool dus en zeer gebruiksvriendelijk. Ook zijn ze super snel ter plaatsen!

Lees hier meer over takeldienst!
TakeldienstXL
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Takeldienst XL je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn fast burn extreme en yogashop

Bekijk de reviews van deze bedrijven