Informatie

  • Universiteit Maastricht
  • Non Profit
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Universiteit Maastricht review

XTRN-IT review

Universiteit Maastricht is een universiteit die geworteld is in de academische wereld. UMIO concentreert zich vooral op het bedrijfsleven. Het is de uitvoerende tak van de universiteit die zich richt op economie en op internationaal gebied zakendoen.
UMIO helpt individuen en organisaties door diensten te ontwerpen die hen helpt vooruit te komen. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar en er kan zelfs gekozen worden voor een programma op maat. De expertise gebieden van de universiteit zijn; de menselijke kant van zaken, serviceontwerp & innovatie en boekhouding & controle in een wereldwijde context.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Universiteit Maastricht

Universiteit Maastricht staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5  / 5 op basis van meer dan 300 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

” De universiteit is zeer goed uitgerust, zeer groot en de probleemgestuurde leermethoden zijn gewoon fenomenaal. Het is naar mijn mening een zeer effectieve methode. De universiteitsgebouwen zijn modern en het personeel is erg behulpzaam. ” – Tevreden klant (Darin)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • MBA-programma’s
  • Uitvoerende meesters
  • Managementprogramma’s
  • Online programma’s
  • Permanente educatie
  • Service Science Factory

Wat is een masterclass effectief leiderschap?

In de masterclass effectief leiderschap wordt het huidige leiderschapsprofiel onderzocht en het ontwikkelingstraject doorlopen. Zo kunnen leiderschapsvaardigheden effectief en flexibel ingezet worden. De focus bij de masterclass effectief leiderschap wordt gelegd op relaties en doelen.
Er wordt niet alleen maar theorie behandeld bij deze masterclass, er is ook ruimte om persoonlijke ervaringen te delen.

Schrijf je in voor de masterclass
Universiteit Maastricht
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Universiteit Maastricht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor non profit organisaties kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende non profit organisaties onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ushersyndroom en Stichting Corona Onderzoek.

Bekijk de reviews van deze bedrijven