logo gemeentepeiler

Informatie

 • Gemeentepeiler
 • Dienstverlening
 • Arnhem
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Gemeentepeiler review

Rapid '54 review

Gemeentepeiler maakt het mogelijk om als inwoner jouw mening te geven over verschillende zaken omtrent jouw gemeente. Via de applicatie van Gemeentepeiler krijg je als gebruiker verschillende stellingen doorgestuurd. Deze berichten ontvang je op dezelfde manier als een sms-bericht. Denk hierbij aan tevredenheidsonderzoeken, peilingen en andere soort onderzoeken. Jouw mening telt echt en op deze manier draag jij een steentje bij aan verbeteringen binnen jouw stad of dorp.

De applicatie is zo vereenvoudigd dat iedereen het kan gebruiken. Door deze versimpeling kost het de gebruiker ook amper moeite om een bijdrage te leveren. De participatie is ook aanzienlijk hoger dan bijvoorbeeld een peiling op papier. De gemiddelde respons ligt op een gemiddelde van 60-70%.

Benieuwd wat gemeentepeiler voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website.

Beoordeling Gemeentepeiler

Gemeentepeiler staat op een aantal platformen genoteerd waar reviews achter gelaten worden. Onder andere ook bij de Google Play Store. De meeste reviews kun je vinden bij de Google Play Store. Hier scoren zij een 4,1/5 op basis van meer dan 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Overzichtelijk en werkt goed. Leuke plaatjes. Duidelijk! -Marijke

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betrekt inwoners
 • Toegankelijk
 • Overzichtelijk
 • Digitaal burgerpanel

Gebruik gemeentepeiler om jouw stem te laten horen

Maak je gebruik van de app van Gemeentepeiler, dan heb een groot netwerk ter beschikking. Burger participatie wordt erg makkelijk gemaakt. Het mooie aan gemeentepeiler is dat iedereen iets te zeggen heeft. Jouw stem wordt ook daadwerkelijk gehoord. Ook als je er normaal niet echt bij betrokken bent. De app is geschikt voor alle leeftijden. Ook levert de app handig promotiemateriaal dat voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden.

Ontdek jouw nieuwe kledingstijl!
gemeentepeiler
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Gemeentepeiler je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten dienstverlening onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Schoonmaakbedrijf van Iersel en MINC

Bekijk de reviews van deze bedrijven