nl contact

Informatie

  • NL Contact
  • Dienstverlening
  • Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

NL Contact review

Rapid '54 review

NL Contact is de site voor als je snel telefonisch contact wilt opnemen met een bepaald bedrijf. Bedrijfsinformatie en contactgegevens van bedrijven zijn namelijk makkelijk en snel te vinden op de website van NL Contact. Als je vaak aan het zoeken bent naar een telefoonnummer of klantenservice van een bedrijf, maar niets kunt vinden, dan kan NL Contact je daarmee helpen. Bij NL Contact wordt er dagelijks actuele informatie toegevoegd van klantenservice telefoonnummers van bedrijven, winkels en diensten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het telefoonnummer voor klantenservice unive of coolblue? Dan vind je dit snel en gemakkelijk op nl-contact.nl.

Op de website van Contact NL is het ook mogelijk om zelf bedrijven toe te voegen. Je gaat dan naar de pagina “bedrijven toevoegen”, vult het formulier in en het bedrijf wordt toegevoegd. Zo simpel kan het zijn. Ook voor het laatste nieuws over klantenservices kun je terecht bij NL Contact.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

ik was al dagen naar het klantenservice nummer aan het zoeken van een bepaald bedrijf. Via de website van NL Contact had ik het nummer zo gevonden en waren mijn problemen opgelost. – Saskia

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snel telefonisch contact
  • Snelle accurate service
  • Overzichtelijk
  • Goedkope tarieven
  • Probleem oplossend
  • Nooit meer zoeken naar telefoonnummers

Meer informatie over NL Contact

NL Contact is een onderdeel van Telemedia Informacion uit Alicante. De dienst die wordt aangeboden door NL Contact is een telefonische informatiedienst over abonneenummers. De dienst richt zich op het verstrekken van telefoonnummers van bedrijven die verschillende soorten diensten en producten aanbieden. Wanneer je op zoek bent naar bedrijfsinformatie, dan kan NL Contact je doorverbinden naar het desbetreffende bedrijf. Het maximale tarief is €0,90 per minuut.

Overzichtelijk telefoonnummers zoeken!
nl contact
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als NL Contact je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere klantenservicetelefoon.nl en klantenservice.tips

Bekijk de reviews van deze bedrijven