HOX logo

Informatie

 • HOX
 • Webshop
 • Francis Baconstraat 5H,
  6718 XA Ede,
  Nederland
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

HOX review

XTRN-IT review

HOX is een afkorting voor Happiness Original Xperience. Dit is een onderneming die zich richt op het creëren van unieke en vreugdevolle ervaringen door middel van originele geschenken. Het bedrijf is sinds 2005 actief en heeft als missie om zowel klanten als de ontvangers van hun producten een bijzondere beleving te bieden. Centraal in hun aanpak staan de concepten blijdschap en originaliteit. HOX biedt een grote hoeveelheid verschillende kerstpakketten en geschenken die niet alleen praktisch zijn. Maar óók de potentie hebben om lang bewaard te worden. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket voor jongeren.

De werkwijze van HOX is gebaseerd op het H8 model. Een uniek concept waarin acht aspecten van blijdschap worden benadrukt, elk beginnend met de letter ‘H’. Dit model dient als leidraad voor al hun activiteiten en benaderingen.

Voor wie is HOX?

HOX is er voor zowel kleine bedrijven die een blijvende indruk willen achterlaten op hun waardevolle klanten, als voor grote organisaties die hun werknemers willen verrassen en verblijden. Het bedrijf begrijpt het persoonlijke aspect van het geven van een geschenk en zorgt ervoor dat de zoektocht naar het perfecte cadeau zowel moeiteloos als plezierig is, zonder stress of complicaties.

Waar HOX in uitblinkt?

Bovendien biedt HOX een laagsteprijsgarantie, aangezien het bedrijf erkent dat kosten een belangrijke overweging zijn. Vooral in tijden waarin prijzen stijgen. Daarom zijn ze bekend als leverancier van een populair kerstpakket. Ze bieden ook een tevredenheidsgarantie met de mogelijkheid om pakketten vanaf één stuk op maat te laten samenstellen.

Met meer dan 14.000 tevreden klanten, een team van meer dan 10 medewerkers en een hulplijn die 24 uur per dag beschikbaar is heeft HOX een sterke reputatie opgebouwd. Hun aanbod omvat meer dan 100 unieke pakketten en ze genieten van een klanttevredenheidsscore van 98%.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Laagste prijsgarantie
 • Tevredenheidsgarantie
 • Kwalitatief
 • Tevreden klanten
 • Klantgericht
 • 24/7 shopmogelijkheid

De plek waar blijdschap centraal staat

Bij HOX staat blijdschap centraal en dat merk je. Ze willen kleine en grote klanten graag helpen. Door de relatiegeschenken die ze leveren kunnen beide partijen blijdschap ervaren. Daarom zijn zij de partij om naartoe te gaan voor relatiegeschenken.

Lees meer
HOX review en de 8H's
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als HOX jouw review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere BedFun en Greeneroo .

Bekijk de reviews van deze bedrijven