Rapid54 review

Informatie

 • Rapid ’54
 • Voetbalvereniging
 • Rozenlaan 1, 6163 CV Geleen
 • Opgericht in 1954
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rapid '54 review

Rapid '54 review

Rapid ’54 is dé voetbalvereniging voor meisjes in Limburg. De vereniging richt zich op meisjes tussen de 10 en 15 jaar. Rapid ’54 is een opleidings- en ontwikkelingsplatform voor meisjes waarbij plezier in het voetbal bovenaan staat. De vereniging is er voor meisjes uit Nederland, België en Duitsland. Het uiteindelijke doel is om de meisjes naar de top van het damesvoetbal te brengen door middel van individuele begeleiding en trainingen op niveau.

Rapid ’54 biedt vijf keer per week trainingen aan verspreidt over een drietal locaties. De trainingen worden gegeven op de woensdag- en vrijdagmiddag, maandag- en woensdagavond en zondagochtend. De trainingen vinden plaats bij verenigingen in Geleen, Stein en Maasmechelen/Eisden. Meisjes kunnen lid blijven bij de eigen vereniging en tegelijkertijd deelnemen aan de trainingen van Rapid ’54.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies voor de review van Rapid ’54.

Beoordeling Rapid '54

Rapid ’54 is een voetbalvereniging die bekent is binnen heel Limburg en daarbuiten. De reviews over deze vereniging zijn zeer positief. Met name de rijke geschiedenis is bekent bij veel mensen.

Meest gewaardeerde review van Rapid '54

“Bij Rapid ’54 kreeg ik de aandacht die ik nodig had om door te groeien tot een betere voetbalster. Ik leerde mezelf beter kennen en sta nu elke week met veel plezier op het veld.” – Tevreden lid (Fien)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Goede persoonlijke aandacht
 • Kwalitatief goede trainingen
 • Jarenlange ervaring
 • Professioneel
 • Gediplomeerde trainers
 • Internationale betaald voetbalervaring

Voetballen bij Rapid '54

Opleiding voor iedereen met talent en ambitie

Je bent opzoek naar voetbalvereniging die er alles aandoet om het beste uit jouw te halen? Zoek dan niet langer want bij Rapid ’54 ben jij aan het juiste adres. Rapid ’54 is een voetbalvereniging die zich richt op meiden tussen de 10 en 15 jaar. Omdat Rapid ’54 zich specifiek op meisjes binnen deze leeftijdsgroep richt kan de vereniging training beter afstemmen op de doelgroep. Dit zorgt voor leukere trainingen die daarnaast leiden tot een snellere groeicurve. Dit zorgt ervoor dat meisjes met plezier komen trainen en stappen zetten richting de top. Aangezien bij Rapid ’54 trainers werken met internationale betaald voetbalervaring kunnen de trainingen worden aangepast aan elk individu. Dit zorgt voor kwalitatief beter trainingen en dus een beter resultaat. De onderlinge oefenwedstrijden met andere sterke meidenteams zorgen voor de juiste weerstand waardoor de meisjes blijven groeien.

Meld je nu aan!
Rapid '54 review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rapid '54 je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews van voetbalverenigingen, bedrijven en organisaties op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel alle bedrijven, organisaties en verenigingen gebruikt worden. Ook voor voetbalverenigingen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van de voetbalvereniging verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe leden aan te trekken. Op onze website hebben wij naast voetbalverenigingen ook reviews over bedrijven en organisaties. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Hof de Brulle en Energia Martial Arts.

Bekijk de reviews van deze bedrijven