Rijschool Hero review

Informatie

 • Rijschool Hero
 • Rijschool
 • Piet Heinstraat 68a,
  2628RL Delft
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rijschool Hero

XTRN-IT review

Rijschool Hero is een rijschool gevestigd in de regio Den Haag en Delft. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid biedt Rijschool Hero verschillende rijopleidingen, waaronder autorijbewijs (B), motorrijbewijs (A), scooterrijbewijs (AM) en aanhanger rijbewijs (BE).

Deze fantastische rijschool biedt een uitgebreide selectie aan rijopleidingen en staat ook nog eens bekend om zijn hoge slagingspercentages en innovatieve aanpak in rijlessen. Ze hebben flexibele lesuren inclusief avonden en weekenden, waardoor jij je lessen kunt afstemmen op je persoonlijke schema. Je kunt kiezen uit verschillende lespakketten die verschillen in aantal lessen en extra’s zoals een tussentijdse toets of online theoriecursus.

Kwaliteit en klanttevredenheid

De instructeurs van Rijschool Hero zijn ervaren en bieden persoonlijke begeleiding. Elke leerling krijgt een vaste instructeur toegewezen, wat zorgt voor continuïteit en een betere leerervaring. Rijlessen worden geëvalueerd met behulp van een dashcam. Ook rijden leerlingen altijd in allrisk verzekerde nieuwe auto’s wat een veilige leeromgeving maakt​. Veel leerlingen benoemen de geduldige instructeurs en de mogelijkheid om lessen in te plannen op momenten die hen goed uitkomen. De transparante prijsstructuur zonder verborgen kosten wordt ook vaak genoemd als een groot pluspunt. Dankzij de goede begeleiding en duidelijke instructies voelen leerlingen zich op hun gemak en slagen ze vaak in één keer.

Rijschool Hero is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare rijschool in Nederland. Met hun focus op kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie bieden ze een leerervaring die zowel effectief als plezierig is. Of je nu voor je auto-, motor-, scooter- of aanhanger rijbewijs gaat. Bij Rijschool Hero ben je in goede handen!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Rijlessen door de hele regio Den Haag
 • Flexibele lesuren, ook in het weekend
 • Veilig leren rijden op privé terrein
 • Lessen met instructiekaart & dashcam
 • Studentenkorting tot wel 20%
 • Ervaren en vaste instructeurs
 • 13+ jaar ervaring
 • 1500+ geslaagde autoleerlingen
 • 2700+ geslaagde motorleerlingen
Rijschool Hero in een review

Persoonlijke begeleiding

Een persoonlijke begeleiding door vaste instructeurs is binnen rijlessen erg populair. Dit maakt het namelijk mogelijk om op een consistent en gepersonaliseerd tempo te leren rijden. Dankzij de flexibele lesuren inclusief avond- en weekendopties van Rijschool Hero kunnen leerlingen de lessen eenvoudig inplannen.

Daarnaast biedt deze rijscholen ook gratis proeflessen aan. Zo krijgen potentiële leerlingen de kans om kennis te maken met de lesmethoden en instructeurs voordat ze een keuze hoeven maken.

Bezoek hier hun website!
foto over Rijschool Hero dienst
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rijschool Hero je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk ook andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview naast online dienstverlening ook gebruikt worden voor gewone dienstverlening. Bijvoorbeeld om jouw dienst kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Taxi Roomburg en Grinta Advocatuur.

Bekijk de reviews van deze bedrijven