PVS Buitenleven

Informatie

 • PVS Buitenleven
 • Plaatsen veranda’s
 • Guldengaarde 3,
  5234 GG ‘s-Hertogenbosch
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

PVS Buitenleven review

Rapid '54 review

PVS Buitenleven is gespecialiseerd op het aanbieden van veranda’s in verschillende stijlen en maten. Op deze manier kunt u een overkapping kiezen die volledig bij uw huis past. Of u nou een mooie buitenkamer of een uitbouw wilt creëren aan uw huis, bij PVS Buitenleven kunt u kiezen uit een ruime selectie aluminium, glazen en houten overkappingen. Alle veranda’s zijn eenvoudig via de website te bestellen, u kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom.

Het team van PVS Buitenleven heeft ruime ervaring in de markt. Wanneer u een veranda bij u thuis wilt, staat het team voor u klaar voor zowel advies als installatie. De specialisten van PVS Buitenleven denken met u mee, zodat u de gewenste veranda bij u thuis krijgt. U kunt kiezen uit een ruim aanbod.

Afhankelijk van uw wens, kunt u kiezen uit een vrijstaande veranda, of een veranda die bevestigd wordt aan uw huis.

Dit is een van de mogelijkheden die worden waargemaakt bij PVS Buitenleven. PVS Buitenleven hanteert standaard 10 jaar garantie op alle producten (op voorwaarde dat de montage in orde is).

Beoordeling PVS Buitenleven

Op verschillende platformen zijn er reviews te lezen over PVS Buitenleven. Op Google wordt PVS Buitenleven beoordeeld met een gemiddelde van 4,7 van de 5 sterren uit 40 reviews! Daarnaast zijn er over PVS Buitenleven reviews te lezen op Facebook, waar zij gemiddeld beoordeeld worden met een 4,5 van de 5 sterren uit 33 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij willen laten weten dat we heel tevreden zijn over het meedenken, de snelle levering en snelle plaatsing van de veranda. De plaatsing werd vakkundig door 3 zeer hardwerkende vaklieden ter plaatse binnen een werkdag in elkaar gezet. Opmeten, uitzetten, zagen, boren en precies en netjes in elkaar zetten, dit alles werd in een constant hoog en foutloos tempo uitgevoerd door zeer vriendelijk personeel. Een uitstekende betonnen rand in de muur was daarom geen enkel probleem. De veranda werd netjes om de rand heen opgebouwd.
We kunnen PVS BUITENLEVEN daarom aan iedereen van harte aanbevelen.” – Ruud van Driel

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vriendelijk personeel
 • Kwalitatieve producten
 • Deskundig
 • Gratis advies
 • Vakkundig montage team
 • 10 jaar garantie

Wie is PVS Buitenleven?

PVS Buitenleven is een webshop en fysieke onderneming waar u voor uw terrasoverkapping, veranda en serre aan het juiste adres bent. Met het plaatsen van een veranda kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Als u de volledige beleving van uw tuin wilt ervaren is een overkapping wellicht iets voor u. U kunt er bij PVS Buitenleven voor kiezen om de veranda zelf te monteren. Het team staat echter ook voor u klaar om het voor u te installeren, hierdoor worden al uw zorgen ontnomen. Na aankoop van uw veranda heeft u 10 jaar garantie op uw veranda (op voorwaarde dat de montage in orde is).

Bekijk het aanbod van Skyroofs
glazen veranda aan water
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als PVS Buitenleven je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor woning en bouw op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor woning en bouw bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online-marketingbureaus onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Valk Veranda of Handelsonderneming Kirkels!

Bekijk de reviews van deze bedrijven