m-advocatuur review

Informatie

  • M Advocatuur
  • Dienstverlening
  • Jericholaan 84A, 3061 HJ Rotterdam

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

M Advocatuur review

Rapid '54 review

Bij het bedrijf M Advocatuur is een bedrijf binnen de letselschade advocatuur Rotterdam. De specialisten binnen M Advocatuur als geen ander hoe u zich zowel fysiek als mentaal voelt na een ongeluk met letselschade, het maakt hierbij niet uit of het en bedrijfs- of verkeersongeval is geweest of dat u gebeten bent door een hond. Om u te ontlasten van de zorgen rondom de schadeclaim, neemt het bedrijf u dit volledig uit handen. Natuurlijk worden alle handelingen eerst uitgebreid met u besproken voordat het bedrijf actie onderneemt. Acties die hier als voorbeeld over vallen zijn; het zorgen voor een aansprakelijkheidstelling, het in kaart brengen van de schade en het onderbouwen van een claim naar de partij die aansprakelijk is voor de schade.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling M Advocatuur

M Advocatuur wordt uitermate goed beoordeeld door mensen die letselschade hebben opgelopen. Klanten laten weten via reviews dat ze vinden dat M Advocatuur zowel professioneel als behulpzaam. Dit blijkt ook uit het aantal reviews dat het bedrijf via Google binnenkrijgt. hier scoren ze een 5 / 5 op basis van 70 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Meneer van der Meulen heeft mij heel goed ondersteund na een aanrijding. Binnen enkele dagen had ik een voorschot ontvangen. Hij heeft mij regelmatig gecontacteerd om te vragen hoe het met mij ging en mij op de hoogte gehouden over het verloop. Zonder meneer van der Meulen zou ik niet de rust hebben gehad om te herstellen. Mijn dank is groot!!!!”- Nico

Beste beoordeelde kwaliteiten behoren tot hulp bij:

  • Verkeersongeval
  • Medische fouten
  • Arbeidsongeval
  • Letsel door producten
  • Sportongevallen
  • Letsel door wegbeheerder

Verschillende type hulp bij verkeersongevallen

Helaas raken er elk jaar weer meer dan 400.000 personen betrokken bij een ongeval in het verkeer. Vaak is hierbij gelukkig alleen sprake van schade aan de auto, maar van al deze gevallen zijn er ook 130.000 personen die in het ziekenhuis belanden met letsel.

M Advocatuur helpt bij verschillende soorten verkeersongevallen en letselschade. Het maakt hierbij niet uit of u een voetganger of fietser bent met letselschade of u bij een ander persoon in of achterop het voertuig zat. Ook helpt het bedrijf bij eenzijdige ongevallen of wanneer de dader doorgereden is na het ongeval.

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval, dan heeft u recht op letselschade. Dit bestaat zowel uit materiële als immateriële schade. Een letselschadeadvocaat helpt u om de stappen te doorlopen om deze vergoeding te krijgen, het kan namelijk wel eens zo zijn dat er een kink in de kabel ontstaat, zoals onnodige discussies met de tegenpartij.

Krijg hier uw hulp
M Advocatuur review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Korevaar je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuurbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eerlyk en Meditatie Instituut.

Bekijk de reviews van deze bedrijven