restoranto review

Informatie

  • Restoranto
  • Blogwebsite
  • Opgericht in 2013
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Restoranto review

XTRN-IT review

Restoranto is een platform voor echt foodies. Je vindt er van allerlei keukentips, handige producten, recepten en het laatste nieuws over de horeca. Op de website van Restoranto vind je ook heel veel blogs met bijvoorbeeld de top 10 of de top 5 restaurants. Verder vindt je verschillende blogs over restaurants die aan Thuisbezorgd doen.

Restoranto heeft niet alleen een website, maar ook een app. Op de app kun je een restaurant zoeken en reserveren. Ook kun je met de app de menukaarten alvast inzien en bestellen. Voor elke keer dat iemand via Restoranto gaat eten wordt er geld gedoneerd aan mensen die honger lijden in Oeganda. Je kan het dus zien als een organisatie wat zich inzet voor een goed doel. Het idee achter Restoranto komt dan ook van de armoede in Oeganda. De missie van Restoranto wordt “You eat, You feed” genoemd.

Beoordeling Restoranto

Restoranto staat niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Naar mijn mening is Restoranto een top platform. Ik haal er zoveel inspiratie vandaan. De recepten die op de website staan heb ik allemaal al een keer uitgeprobeerd en stuk voor stuk waren ze heerlijk.” – Tevreden klant (Kim)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kwalitatieve content
  • De lekkerste recepten
  • Vernieuwende content
  • Horecanieuws
  • Geld wordt gedoneerd
  • Voor de echte foodies

Blogwebsite Restoranto

De leukste blogs over de horeca

Chinees, Grieks of Spaans er bestaan zoveel verschillende keukens en dus restaurants. Weet jij niet bij welk restaurant je kan gaan eten? Kijk dan op de Restoranto app of op de website. Je vindt er de mooiste, de beste en de speciaalste restaurants van Nederland. Of je nu op zoek bent naar restaurants in Rotterdam of in Maastricht er zit vast wel iets voor je tussen.

Wil je liever laten thuisbezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Op de website van Restoranto vind je informatie over de restaurants bij jou in de buurt die aan Thuisbezorgd doen.

Neem een kijkje op de website
restoranto beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Restoranto je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor blogsites op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor blogsites kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende blogsites onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Happy Vegan of Makkelijk afvallen!

Bekijk de reviews van deze bedrijven