Strated Consulting

Informatie

 • Strated Consulting
 • Dienstverlening
 • Westerstraat 10,

  3016 DH Rotterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Strated Consulting review

Rapid '54 review

Strated Consulting is een ervaren strategisch advies- en evaluatiebureau voor de publieke sector. Na het oplossen van vele complexe projecten is de ervaring van iedere medewerker hoog, waardoor er een transparanten en objectieve werkwijze wordt aangeboden op de basis van feiten. Er wordt veel aandacht besteed aan de procesmatige kant van een opdracht. Daarnaast staat betrouwbaarheid voorop bij Strated Consulting, en worden deadlines altijd gehaald. Er kunnen altijd bepaalde afspraken gemaakt worden zonder dat er een probleem van wordt gemaakt.

Beoordeling Strated Consulting

Strated Consulting heeft verschillende beoordelingen van klanten en stakeholders op verschillende platformen staan. De reviews zijn even verdeeld over deze platformen en gemiddeld scoren zij 4,8/5!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Strated Consulting is een grensverleggend en baanbrekend adviesbureau. De wereld zit vol met bedrijfsadviseurs die beweren alle antwoorden te hebben, maar niet kunnen onderbouwen wat ze zeggen. Strated Consulting kan dit wel!” – Ewout

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Jarenlang advieservaring
 • Strategisch advies
 • Aandacht voor het proces
 • Onderbouwen wat ze beweren
 • Betrouwbaar
 • Gemakkelijk in de omgang

Over Strated Consulting

Strated Consulting is een adviesbureau, waarbij transparantie voorop staat. Analyses op basis van feiten zijn zeer belangrijk. Verder hebben zij aandacht voor het proces, stemmen zij hun advies af op de karakteristieken van de klant en hebben zij door de jaren heen veel ervaring op gedaan. Strated Consulting is ook erg betrouwbaar en zij komen hun afspraken na. Deadlines worden daarom altijd behaald.

Strated Consulting is ontstaan in 2014. Nadat hij gewerkt heeft voor meerdere consultancy bedrijven, vond hij het tijd voor een nieuwe stap. Ondertussen bestaat het bedrijf al jaren en hebben zij meerdere bedrijven geholpen. Voorbeelden van klantencases en nog veel meer vindt je allemaal op de website!

Bekijk de website
Strated Consulting
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Strated Consulting je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Wij Makelaars en Mind Setters.

Bekijk de reviews van deze bedrijven