Rovers Transport logo

Informatie

  • Rovers Transport
  • Transport bedrijf
  • Doctor Nolenslaan 155, UNIT 3, 6136 GM Sittard
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rovers Transport review

XTRN-IT review

Rovers Transport is dé perfecte keuze als je goederen wilt laten vervoeren. Hun missie is om klanten de best mogelijke en meest efficiënte service te bieden als het gaat om goederentransport.

Met jarenlange ervaring in de branche heeft Rovers Transport een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze zijn een professioneel en betrouwbaar transportbedrijf dat er alles aan doet om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Klantvriendelijkheid, efficiëntie en kwaliteit zijn de kenmerken waar Rovers Transport om bekend staat. Of het nu gaat om het vervoeren van grote hoeveelheden goederen over lange afstanden of het snel leveren van een klein aantal goederen, Rovers Transport staat voor je klaar!

Beoordeling Rovers Transport

Rovers Transport heeft 18 5/5 reviews op telefoonboek.nl! De klanten zijn duidelijk tevreden over de diensten die dit transport bedrijf levert!

Meest gewaardeerde beoordeling Rovers Transport

“Telefonisch gebeld of er met spoed een zending naar Eindhoven kon. Ze waren er binnen 45 min en zonder enige problemen vertrokken en afgeleverd”. – Rob

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Internationaal vervoer
  • Professioneel personeel
  • Klantvriendelijk
  • Erg flexibel
  • Gaan meteen aan de slag
  • Verschillende diensten

Goederen vervoeren met Rovers Transport

Het beste transport bedrijf!

Rovers Transport streeft ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Ze bieden drie diensten aan die aansluiten op vrijwel al jouw transportbehoeften.

De transportdienst is ideaal wanneer je een grote hoeveelheid goederen over een lange afstand moet vervoeren. Je kunt zelfs gebruikmaken van internationaal transport via deze dienst. De spoeddienst is perfect als je vracht zo snel mogelijk naar een specifieke locatie moet laten vervoeren. Als je Rovers Transport belt voor deze dienst, kunnen ze soms al binnen 45 minuten voor je deur staan! Tot slot is er ook nog de koeriersdienst van Rovers Transport. Met deze dienst kun je pakketten op meerdere locaties laten afleveren. De wagen kan maar liefst op 200 verschillende locaties stops maken!

Door het aanbieden van deze drie diensten voldoen ze aan alle klantbehoeften en zorgen ze ervoor dat jouw problemen worden opgelost!

Neem nu contact op!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rovers Transport je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor transportbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor transportbedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende transportbedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere CargoCare en Externe Vervoersmanager.

Bekijk de reviews van deze bedrijven