Brouwers BV

Informatie

 • Brouwers BV
 • Logistiek, transport & warehousing
 • Rietveldenkade 13 5222 AJ,

  ‘s-Hertogenbosch​

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Brouwers BV review

Rapid '54 review

Binnen de logistieke sector is de naam Brouwers een synoniem geworden voor excellentie, en dat hebben ze te danken aan hun veelomvattende dienstverlening. Door de naadloze samensmelting van een transportbedrijf Den Bosch en logistiek binnen Brouwers BV, kunnen ze een buitengewoon efficiënt logistiek proces garanderen. Sinds 1953 staat Brouwers bekend als een betrouwbare en flexibele partner die altijd een stap extra zet voor hun klanten. Ze zijn trots op hun capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de veranderende behoeften van deze voortdurend schommelende markt.

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Brouwers. Het bedrijf neemt actieve stappen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Hun warehouses zijn uitgerust met maar liefst 23.000 m2 aan zonnepanelen, waardoor ze zelf in hun stroombehoefte kunnen voorzien. Al de transportvoertuigen zijn uitgerust met Euro 5 motoren, wat bijdraagt aan de vermindering van emissies. Bovendien zijn hun panden ontworpen met klimaatneutraliteit in gedachten, zodat hun activiteiten een positieve impact hebben op het milieu.

De beveiligde warehouses van Brouwers

Veiligheid staat bij Brouwers hoog in het vaandel. Hun warehouses zijn beveiligd volgens de strenge normen van Borg 4. De alarminstallaties zijn goedgekeurd door de Europese Commissie vanwege hun betrouwbaarheid en veiligheid. Zowel thermische als optische camerabewaking is aanwezig, zowel binnen de warehouses als op het terrein zelf. Het terrein is omringd door een beveiligd hekwerk, uitgerust met een schrikdraad beveiligingssysteem met detectie en hoogspanning. Elk signaal van onze beveiligingssystemen activeert onmiddellijk de alarmcentrale.

Beoordeling Brouwers BV

Het bedrijf Brouwers BV krijgt van hun klanten op Google een mooie 4,3 sterren. De reviews laten vooral merken hoe blij ze zijn met de transportservice, snelle lading, het bijzonder vriendelijke personeel en de professionaliteit.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik was er gisterochtend. Het lossen gebeurde in een snel, georganiseerd tempo. Het is makkelijk te begrijpen hoe het bedrijf Brouwers BV op zo een hoog niveau van dienstverlening is.” – Vitalijs

De voordelen van kiezen voor Brouwers BV

 • Meer dan 55.000 opslagplaatsen
 • Zowel nationaal als internationaal transport
 • Eén partner voor al jouw logistieke diensten
 • Jarenlange ervaring
 • Kleine ecologische voetafdruk
 • Persoonlijke benadering

Internationaal transport

Bij Brouwers reiken de transportmogelijkheden ver over de grenzen. Met een diversiteit aan opties en een scala aan voertuigen van diverse omvang, zorgen zij voor de perfecte oplossing voor ieders transportbehoeften vanuit Den Bosch. Of het nu gaat om volledige ladingen (FTL) waarbij enkel jouw goederen onderweg zijn, of deelzendingen (LTL) waarbij jouw producten slim gecombineerd worden met die van anderen, dit transportbedrijf regelt het moeiteloos.

Als een internationaal transportbedrijf zijn ze bij Brouwers BV meesters in de kunst van distributie door heel Europa, met een bijzondere expertise in import en export. En wanneer haast geboden is, staan de koeriers klaar om op elk moment, naar elke locatie, pakketten te bezorgen. Met Brouwers ben je verzekerd van een wereld aan transportmogelijkheden, naadloos op maat gemaakt voor jouw specifieke vereisten.

Leer er hier meer over
Brouwers BV
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Brouwers BV op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven