VL entertainment logo

Informatie

 • VL entertainment
 • Verhuur
 • Stationstraat 143, 6361 BH Nuth
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

vl entertainment review

Rapid '54 review

VL entertainment is een Limburgs bedrijf dat geluid, licht en special effects doet verhuren.  VL entertainment is klein begonnen met het verhuren van apparatuur voor kleine thuis feestjes, verjaardagen en trouwerijen. VL entertainment bestaat inmiddels al drie jaar en nu mogen ze aan allerlei verschillende evenementen hun apparatuur leveren. Van oktoberfeesten tot schuttersfeesten en andere grote evenementen.

Met de steeds grotere wordende video markt heeft VL entertainment hierop ingespeeld door de benodigde apparatuur hiervoor aan te schaffen. Zo heeft VL entertainment meer geld in verlichtingsapparatuur geïnvesteerd, zodat ze dit aan verschillende klanten kunnen leveren.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

Afgelopen zaterdag een feest georganiseerd met ongeveer 60 man. Ik als complete analfabeet op het gebied van licht en geluid wist echt niet wat voor speakers ik hiervoor nodig had. Rick van VL entertainment heeft ruim de tijd voor me genomen om uit te vogelen welke set ik precies nodig had voor het feest. Op zijn advies heb ik een mooie set van twee grote speakers en een mooie lichtset gehuurd.

De communicatie verliep erg goed. Ik kon ten alle tijden alles vragen de levertijden werden ruim van te voren afgesproken. VL entertainment kwam precies op tijd alles leveren. Ze hebben zelfs alles aangesloten en geïnstalleerd en me ook nog een duidelijke uitleg gegeven over hoe alles precies werkte. Ook hebben we toen afgesproken dat de volgende dag alles weer zou worden opgehaald.

Daarnaast waren de mannen van VL entertainment erg sociaal en vriendelijk. Ze hadden duidelijk plezier in hun werk. Dankzij VL entertainment hebben wij een topavond kunnen organiseren. We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten over het mooie geluid en de lichtset gaf een geweldige sfeer.

VL entertainment is echt een aanrader voor uw feest. Ze geven goed advies, ze zijn snel en vriendelijk en communicatief erg sterk. Wat een topservice! – Robert

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Expertise

 • Scherpe prijs

 • Advies op maat

 • Online huren

 • Hoge kwaliteit merken

 • Bezorgservice

De diensten van VL entertainment

VL entertainment heeft verschillende diensten:

Bruiloften: VL entertainment heeft al meerdere verschillende bruiloften mogen voorzien van licht en geluid. VL entertainment neemt dan ook de volledige installatie op hun, zodat de bruid en bruidegom hier geen om kijken meer aan hebben

Carnaval: VL entertainment heeft ook al voor verschillende Carnavals activiteiten geluid en licht mogen verzorgen. Hierbij kan je denken aan kleine cafés tot grote feestzalen. VL entertainment heeft dit zowel in Limburg als Brabant mogen doen.

Videoclip opnames: VL entertainment heeft door de jaren heen ook flink geïnvesteerd in verlichting voor videoclips. Zo hebben ze verlichting je broer, Krantje Pappie en sticks mogen verzorgen.

Van 3D tot realiteit: Wanneer je een offerte aanvraagt bij VL entertainment zal je een 3D tekening opgestuurd krijgen. Met deze 3D tekening kan je een indicatie krijgen van hoe de locatie zal gaan uitzien.

Bekijk hier het werk!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als VL entertainment je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur diensten op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Adrem autoverhuur en Afvalcontainers Noord Holland.

Bekijk de reviews van deze bedrijven