Sugar Bear Hair logo

Informatie

 • Sugar Bear Hair
 • Webshop
 • 3350 NE 12th Ave
  Oakland Park FL 33307

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sugar Bear Hair review

XTRN-IT review

‘Sugar Bear Hair vitamines’ zijn vegan vitamines die je haar op een zeer positieve manier onderhouden! De vitamines zijn werelds eerste blauwe haarvitamines. De vitamines bevatten meer dan 9 ingrediënten waaronder vitamine B8 en biotine. Per potje zitten er 60 vitamines in, waar je een maand mee kunt doen. Sugar Bear Hair biedt verschillende combinaties aan waar je uit kunt kiezen wanneer je besteld. Sugar Bear Hair heeft ondertussen ook al een wimperserum die de wimpers dikker en langer laat groeien!

Wil jij je haar sterker laten groeien? Bestel dan je eigen potje Sugar Bear Hair vitamines!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Sugar Bear Hair

Sugar Bear Hair wordt zeer gewardeerd door vele klanten, dit laten de klanten dan ook graag weten op de review pagina. De website geeft aan dat 99% van de klanten de vitamines lekkerder vinden dan andere vitamines, en dat 94% van de klanten al resultaat zag na 3 maanden.

Meest gewaardeerde beoordeling

“I have been taking these gummies for almost 8 months and I’m totally obsessed with them! They are super delicious and have helped my hair become thicker and longer! I recommend them to all of my family members and they became in love with them as well. They are a little pricey but so worth it!” – Aprill G

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Smaakvolle vitamines
 • Sterker haar
 • Vitamine B8
 • Resultaat na 3 maanden
 • Verzend wereldwijd
 • Vegan

Wat voor een voordelen hebben de vitamines?

Sterker en dikker haar!

Er zitten meer dan 9 ingrediënten in de vitamines. Vitamine A, C, D en E zitten erin verwerkt. Er zitten maar een paar calorieën in en zeer weinig suikers. In de vitamines zit ook nog zink, wat goed is voor de stevigheid van de haren én de nagels. De vitamines zijn diervriendelijk geproduceerd en zijn dus niet getest op proefdieren.

Sugar Bear Hair heeft ook nog een paar nieuwe vitamines op de markt gebracht, namelijk de Women Vitamins en de Sleep Deep vitamins.

Lees meer over de vitamines!
Sugar bear hair
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sugar Bear Hair je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Comrades Moscow en Buteyko Limburg.

Bekijk de reviews van deze bedrijven