logo Bramfreshfood

Informatie

 • Bram Freshfood
 • Webshop
 • Groeneboord 40

  6351 ED Bocholtz

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Bram Freshfood

Rapid '54 review

Bram Freshfood is een online webshop dat producten als vlees, vis, kruiden en fruit verkoopt. Ze hebben hier een groot en uitgebreid assortiment van. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn altijd vers. Een voorraad heeft Bram Fresshfood daarom namelijk niet. De producten worden past bereid en gereed gemaakt voor verzending als er een bestelling plaats vindt. Zo blijven alle producten op zijn verst. De producten wordt goed ingepakt en bekeken voor transport en worden binnen twee tot drie werkdagen geleverd. Alle leveranciers waar wij afnemen zijn gecontroleerd persoonlijk op kwaliteit en hygiëne. Ook hygiëne is namelijk erg belangrijk voor Bram Freshfood. De verpakkingen zijn bovendien van duurzaam materiaal gemaakt en worden gekoeld bewaard door duurzame koelelementen. Bent u op zoek naar een product die eventueel niet op de webshop staat? Laat dit dan altijd weten aan Bram Freshfood. Ook dan helpen zij u namelijk graag verder.

Beoordeling Bram Freshfood

Bram Freshfood staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5 / 5 op basis van 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De bestelling die ik gedaan heb via Bram Freshfood kwam sneller aan dan verwacht. Het pakketje was super vers nog en de kwaliteit van het bestelde vlees wat top. Mijn gezin heeft alle vreugde genoten ervan. ” – Tevreden klant (Claudi Bemer)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • 100% kwaliteit
 • Vers op bestelling
 • Snelle levering
 • Divers assortiment
 • Eenvoudig
 • Goede service

Vlees, vis, fruit en meer bestellen

Bestel verse producten!

Ben je op zoek naar verse producten die kwalitatief goed zijn? Dan is Bram Freshfood zeker een webshop waar je een op kan kijken. Ze leveren verse producten als vlees en vis. Ook fruit en kruiden zijn er te koop, Het assortiment is zeer uitgebreid en je kunt van alles makkelijk bestellen in een keer. Bij aanmaak van een account kun je hierbij de zending goed in de gaten houden. De levering is vrij snel binnen 2 tot drie werkdagen bezorgd. Alles is netjes en hygiënisch verpakt en gekoeld bewaard voor een verser en kwalitatief betere bezorging. De producten komen echt bovendien op bestelling aan en worden op bestelling gemaakt. Er is dus geen voorraad en zo garanderen Bram Fresfood ook dat alles vers geleverd wordt. Heb je nu ook geen tijd of bestel je liever alles online, maar heb je kwalitatief goed vers vlees of vis nodig? Dan is Bram Freshfood een aanrader.

Bestel vlees
Bram Freshfood
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bram Freshfood je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Medellin Secret of FineSmart!

Bekijk de reviews van deze bedrijven