logo stoeldopshop

Informatie

  • Stoeldopshop
  • Webshop
  • Keizersveld 52 5803 AN Venray
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Stoeldopshop review

XTRN-IT review

Heeft u ook stoelen die krassen op de vloer maken? Dan is daar nu een oplossing voor, want stoeldopshop heeft de handigste stoelpootdoppen en vloerglijders. Daarnaast hebben deze stoelpootdoppen en vloerglijders een optimale bescherming voor uw vloer. Ze zijn geschikt voor verschillende stoelen en vloeren. De Stoeldopshop heeft bijvoorbeeld stoel doppen voor een houten vloer, een tapijt, een gladde vloer en een ruwe vloer. Ook kunt u kiezen uit beschermdopjes voor stoelpoten die de vorm van de onderkant van uw stoel poot heeft. Voor elke vloer is er een unieke stoelpoot dop die er voor zorgt dat uw vloer niet beschadigd raakt doordat de poten over de vloer schuren en krassen maken. Ook blijven de stoelen zo langer mooi en glijden ze makkelijker over de vloer.

U hoeft niet bang meer te zijn voor het gebruiken van uw stoel. Het vaak op en neer schuiven heeft geen invloed meer op de beschadigingen en u kunt rustig weer normaal gaan zitten. Ook de stoelen aanschuiven of verplaatsen gaat zo veel gemakkelijk. Er staat ook handige informatie op de website over hoe u bijvoorbeeld de maat voor de stoelpootdoppen moet opmeten. Dit kan in 3 hele makkelijke stappen. Daarnaast hebben ze ook nog eens instructies van hoe u de stoel doppen het makkelijkst op uw stoel kunt monteren. Daarbij hebben ze ook nog een keuzehulp die u goed helpt uw stoeldoppen voor u uit te kiezen, zodat het de beste en geschiktste zijn voor u en de stoel. De stoel doppen worden vanaf € 35,- gratis bij uw thuis geleverd.

Beoordeling Stoeldopshop

Stoeldopshop staat genoteerd voor het ontvangen van reviews op platforms als Google en Webwinkelkeur. Op Webwinkelkeur hebben ze al meer dan 3000 beoordelingen gekregen. Daaruit halen zij een gemiddelde score van 9,2/10.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Na lang zelf gezocht te hebben helaas niet de juiste stoeldoppen kunnen vinden… Uiteindelijk kwam ik de keuzehulp tegen van stoeldopshop.nl en na een paar keer klikken had ik ze snel gevonden. Daarna gelukkig ook snel bezorgd en dat voor een prima prijs.”
–Tevreden klant (Stijn Wijnhoven)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Overzichtelijk
  • Gepersonaliseerde hulp in keuze
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 20 jaar specialist
  • Hoogstaande kwaliteit

Waarom wij stoeldopshop aanbevelen

Website stoeldoppen en vloerglijders

Stoeldopshop staat voor echte kwaliteit en functionaliteit. Het hebben van allerlei stoeldoppen en vloerglijders helpen jou de juiste te vinden voor in huis. Voor 100% kwaliteit staan ze ook altijd open voor nieuwe verbeteringen en tips, zodat ook deze op de markt kunnen worden gebracht. De Stoeldopshop heeft er zoveel dat als jouw maat niet op de website te vinden is u ook altijd ze kunt bereiken voor de juiste maat. Verder staat klantenbinding, vriendelijke klantenservice, veilig online winkelen, lage prijzen en een snelle verzending hoog in het vaandel. Stoeldopshop heeft al 20 jaar ervaring en helpt klanten graag met deze kennis.

Stoeldoppen voor houten vloer
Stoeldopshop
Tapijt vloer

Tapijt vloeren

Nooit meer een kapot tapijt

Onder tapijt vloeren verstaan ze zowel tapijt als vloerbedekking. Tapijt kan geweldig zijn om je voeten zo warm mogelijk te houden in de kille wintermaanden. Het is zacht, loopt lekker en zorgt er voor dat de vloer niet zo koud aanvoelt. Het is ongelooflijk zonde wanneer je stoelpoten ervoor zorgen dat je tapijt beschadigd raakt omdat je geen stoeldoppen gekocht hebt. Dat probleem lost Stoeldopshop op. Stoeldopshop heeft hoge kwaliteit stoeldoppen die speciaal voor op tapijten gemaakt zijn. Hierbij kun je denken aan stoeldoppen voor houten poten, ronde stalen poten, vierkante stalen poten en een slede/buis frame. Klik op de knop hieronder om je tapijt te beschermen.

Stoeldoppen voor Tapijten vloeren

Zelfklevend vilt

Naast stoeldoppen en vloerglijders bieden ze ook zelf klevend vilt aan. Een oplossing die al jaren lang wordt gebruiks tegen de beschadiging van vloeren. Zelfklevend vilt  is een simpele doch praktische en effectieve oplossing. Een stoel die constant op hetzelfde stukje vloer op en neer beweegt, zal uiteindelijk schade aanrichten. Dit gaat zorgen voor krassen en beschadigingen. Voorkomen is beter dan oplossen, daarom is het handig om minimaal 1 vel zelfklevend vilt in huis te hebben. Het plakvilt van Stoeldopshop is zeer gemakkelijk in gebruik, hierdoor krijgt iedereen de kans om zelfstandig zowel hun grond als meubilair te beschermen. Het is een gegeven dat je langer wilt kunnen genieten van je interieur, hierin helpt Stoeldopshop graag.

Zelfklevend vilt
Stoeldopshop
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Stoeldopshop je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je producten over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online webshops onze producten verstuurd. Onder andere De Lampjesfabriek is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven