logic waste logo

Informatie

 • Logic Waste
 • Dienstverlening
 • Albert Einsteinstraat 26, 3261 LP Oud-Beijerland
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Logic Waste review

Rapid '54 review

Een goedkope afvalcontainer huren? Kies dan voor Logic Waste. Logic Waste kiest voor een duurzame en efficiënte manier voor het ophalen van je afval. Er rijden dagelijks veel afvalverwerkers door de straten en hierdoor worden de wegen en het milieu veel belast. Maar doordat Logic Waste samenwerkt met verschillende partners wordt het mogelijk gemaakt dat een partij het afval in de buurt ophaalt. Daarbij kan je ook een afvalcontainer huren en deze wordt dan regelmatig geleegd.

Als je er naar streeft om op een duurzame manier van je afval af te komen kies dan voor Logic Waste. Logic Waste zorgt ook voor een goede prijs en geen verborgen kosten. Hierdoor kun je voordelig en duurzaam van je afval afkomen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Logic Waste

Licht Geluid Huren staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 4 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik raad Logic Waste zeker aan! Ik heb een container voor ons bedrijf gehuurd en dit ging super. Lekker efficient en snel besteld. Alles volgens afspraak.” – Tevreden klant (Anoek)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Efficiënte werkwijze
 • Minder CO2 uitstoot
 • Brede huurmogelijkheden
 • Eenvoudig te bestellen
 • Klantgerichte medewerkers
 • Zelf bepalen wat je betaald

Over Logic Waste

Afval inzamelen kan een vak apart zijn en veel bedrijven zijn actief op dit gebied. Logic Waste is een initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingen die op het gebied van afval inzamelen de handen ineen hebben geslagen. Logic Waste is een bedrijf dat gerund wordt door specialisten op het gebied van afvalinzameling, verwerking en recycling.

Bij Logic Waste wordt er altijd voor gezorgd dat je nooit te veel betaald. Doordat Logic Waste kiest voor de meest efficiënte partners kan dit mogelijk gemaakt worden. Logic Waste zorgt er ook voor dat onnodige kosten bespaart worden door een aangesloten partner te regelen die je afval ophaalt. Hierdoor is Logic Waste een perfect bedrijf als je zoekt voor een container voor je bedrijf.

Container huren?
Afvalcontainer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Logic Waste je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Healthz en Lavare Cleaning.

Bekijk de reviews van deze bedrijven