state of architecture

Informatie

  • STATE of Architecture NL BV
  • Architectenbureau
  • Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

STATE of Architecture review

XTRN-IT review

STATE of Architecture is een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau gevestigd in zowel Nederland (Eindhoven) als in Curaçao. STATE ontwerpt woonhuizen in Nederland, maar realiseert tegelijkertijd ook vakantiewoningen in het Caribisch gebied.

Opdrachten van STATE of Architecture verschillen van woningen, stedenbouwkundige plannen, utiliteitsgebouwen, tot hotel en resorts. De architecten helpen je graag bij het ontwerpen en bouwen van een nieuw huis. Met hun ervaring kunnen zij ook helpen vergunningen en uitvoeringstekeningen te verkrijgen. Ook ontwerpen zij interieur, zowel de losse als vaste inrichting en zorgen zij voor fotorealistische visualisaties. STATE of Architecture is ontstaan uit een samenwerking tussen IHC Architects en Bruis. 

Beoordeling STATE of Architecture

De klanten van STATE beschrijven hun ervaringen voornamelijk op het Google review platform. Met de 17 beoordelingen die zij tot nu toe hebben gekregen halen ze een score van 5 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Schitterende, creatieve ontwerpen en een betrouwbaar en professioneel architectenbureau!” – Patty

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Hoge kwaliteit

  • Full-service
  • Breed scala aan diensten
  • 100% invloed van de klant
  • Binnen- en buitenland
  • Vriendelijk personeel

Architect duurzaam bouwen

STATE of Architecture is een architect duurzaam bouwen. Doordat STATE de huizen duurzaam ontwerpt kan er zo lang mogelijk in woonbehoefte worden voorzien. Bovendien ziet het er mooi uit en is het ook goed voor mens en milieu. Met een duurzaam huis draag je immers bij aan een duurzamere wereld.

STATE realiseert dit door verstandig om te gaan met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Hier hoort bij dat er vooraf bewuste keuzes worden gemaakt. Een huis duurzaam bouwen kan op talloze manieren en je hebt dan ook verschillende mogelijkheden waarop je huis verduurzaamd kan worden.

Bekijk de nieuwe website van STATE
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als STATE je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor goed wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars en architectenbureaus kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere wonen BRUIS en Boon Vastgoed

Bekijk de reviews van deze bedrijven