egaliseer.nl

Informatie

 • Egaliseer.nl
 • Vloer egalisatie en meer
 • Van Der Kunstraat 5
  4251 LN Werkendam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

egaliseer.nl review

Rapid '54 review

Egaliseer.nl is gevestigd in Werkendam en focust zich op het egaliseren van vloeren. Dit doen zij onder andere voor kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Opdrachtgevers van Egaliseer.nl zijn voornamelijk aannemers, interieurbouwers, en vloerenbedrijven. Egaliseer.nl heeft al jarenlang ervaring in het egaliseren van vloeren. Kwaliteit vindt Egaliseer.nl dan ook heel belangrijk.

Het doel is om een vloer te creëren die geschikt is voor de juiste vloerbedekking. Egaliseer.nl is gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren met een grote oppervlakte. Dit egaliseren doen zij snel, waarmee ze zich onderscheiden van de concurrenten.

 

Egaliseer.nl werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

 

Beoordeling Egaliseer.nl

Egaliseer.nl wordt gewaardeerd door en klanten. Bezoekers die een review geplaatst hebben laten weten dat ze vinden dat Egaliseer.nl een fijne site is, het is een hardwerkend bedrijf dat professioneel en klant vriendelijk te werk gaat.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Super snelle reactie en binnen 2 weken nadat ik de offerte had aangevraagd was onze vloer geëgaliseerd. Snelle service & ook een fijn contact gehad. Nogmaals bedankt.”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Kwaliteit
 • Snelheid
 • Slijtvast
 • Klantvriendelijk
 • Betrouwbaar
 • Proffessioneel

De mooiste vloeren maak je zo

Egaliseer.nl

Egaliseer.nl verzorgt het egaliseren van verschillende vloeren. Naast anhydriet vloeren, houten vloeren en tegelvloeren doet Egaliseer.nl dit ook voor betonvloer. Betonvloer egaliseren is dus één van de specialiteiten. Egaliseer.nl zorgt ervoor dat de betonvloer weer strak en vlak is, zonder oneffenheden. Hierna is de betonvloer klaar om deze te bekleden met de gewenste vloerbedekking zoals tapijt of PVC.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als egaliseer.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vloerenbedrijven en woonwinkels kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende klanten onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere boomstamtafel.nl en Primex BV

Bekijk de reviews van deze bedrijven