Containerbuddy

Informatie

 • ContainerBuddy
 • Verhuurder containers
 • Albert Einsteinweg 39,
  6045 GX Roermond
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over ContainerBuddy

Rapid '54 review

ContainerBuddy is een online website waar je afvalcontainers kunt huren. Van bouwafval, steenpuin, grofvuil, sloophout tot groenafval, grond en dakafval. Via de website van ContainerBuddy kun je snel en eenvoudig een container bestellen. Naast dat je zo op een voordelige en eenvoudige manier van je afval afkomt, wordt alles ook zo duurzaam mogelijk gerecycled. Zo kan het afval als nieuwe grondstof worden gebruikt. Wanneer je ervoor kiest om een container te huren bij ContainerBuddy, mag je jezelf kiezen wat de grootte van de container is en hoe lang je de container wilt huren. ContainerBuddy is er voor particulieren, zelfstandige ondernemers en MKB bedrijven.

Beoordeling ContainerBuddy

ContainerBuddy staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 28 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Perfecte service. Goede prijzen en komen hun afspraken na. Tot 4x toe een container gehuurd, en altijd op tijd en volgens afspraak. Zeker een aanrader…Corne, dank je wel voor de goede service 👍🏽” – Tevreden klant (Michael)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Betrouwbaar
 • Heldere communicatie
 • Snelle levering
 • Flexibel
 • Scherpe tarieven
 • Klantvriendelijk

Een container huren bij ContainerBuddy

ContainerBuddy is er voor iedereen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het afvoeren van je afval? Dan moet je bij ContainerBuddy zijn! Containerbuddy onderscheidt zich door een persoonlijke service en persoonlijk contact. Door de jarenlange ervaring in de recycling zoeken ze altijd naar de beste oplossing voor jouw afval. Ook staat persoonlijke aandacht en service voorop. Iedere situatie is anders en daarom wordt er altijd maatwerk geleverd. Het huren van een container is nog nooit zo snel gegaan als dat het bij ContainerBuddy kan!

Bekijk hier alle afvalcontainers
Containerbuddy
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Web Wings je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online-marketingbureaus kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Todo Bien of Web Wings!

Bekijk de reviews van deze bedrijven