Logo

Informatie

  • Primex BV
  • Technische groothandel
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Primex BV review

Rapid '54 review

Primex BV is een online en fysieke technische groothandel. Het bedrijf is opgericht in 1984 in Geleen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit lastechniek, handgereedschap, machines, bevestigingsartikelen en nog veel meer. Het bedrijf beschikt over een eigen leverings- en technische dienst. Daarbij hebben ze ook een eigen werkplaats waar onderhoud en reparaties uitgevoerd worden. De medewerkers staan bekend om het enthousiaste en deskundige team. Primex BV kan zowel klanten telefonisch als op locatie ontvangen.

De klantengroep van Primex BV bestaat onder andere uit industrie, technische diensten, metaalbewerkingsbedrijven en installateurs. Naast groothandel, is het bedrijf ook beschikbaar voor particuliere verkoop. Zo kan iedereen gebruik maken en een bestelling plaatsen op de website.

Beoordeling Primex BV

Primex BV staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Onder andere Google mijn bedrijf en Feedbackcompany.com vallen hieronder. De beschikbare reviews zijn uiterst positief en leveren een gemiddelde score op van 5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling Primex BV

Top groothandel! Veel keus in diverse merken. Advies op maat of het nou om lassen gaat, bouten en moeren of gereedschappen en machines. Elke specialist is in the house! – Jeroen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Veelzijdig assortiment
  • Veilig online betaling
  • Gerichte oplossingen
  • Eigen bezorgdienst
  • Kwaliteitsgereedschappen

Uiteenlopende assortiment van Primex BV

Primex BV heeft een enorm uiteenlopend assortiment. Zo heeft het bedrijf specialisatie in zowel lastechnieken, bevestigingsmaterialen, schuur- en slijpmiddelen, handgereedschap etc.

Primex BV biedt veel verschillende artikelen aan binnen de categorie handgereedschap. Zo bieden ze bijvoorbeeld schroefgereedschap, hamers, tangen, sleutelgereedschap, spangereedschap, opbergsystemen, gereedschapsmodules en nog veel meer aan in hun webshop. Bij een zoektocht naar het geschikte handgereedschap heeft Primex BV de expertise en het materiaal om jou als klant in de juiste richting te duwen.

Bekijk de website
Gereedschap
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als Primex BV. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als Primex BV ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Primex BV je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor technisch en webshop op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere websites over technisch en webshop kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende van deze websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over Primex BV, maar ook andere paginas zoals Telefoonhoesje en Origanic. Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven