Logo van suite 702

Informatie

Bereikbaarheid

Bekijk website

Suite 702 review

XTRN-IT review

Suite 702 is een creatie van Shirley Muijrers en Olaf Arkauer, gelanceerd in 2018. Dit Amsterdamse duo, ouders van twee kinderen, brengt een unieke combinatie van talenten samen. Shirley, met haar achtergrond in textielontwerp en liefde voor kleur, brengt diepgaande kennis van materialen. Olaf, met expertise in branding, zorgt voor de unieke positionering van het merk. Hun gedeelde visie? De altijd actieve maatschappij een stap terug laten nemen. Zoals ze het zelf zeggen: “Gun jezelf wat meer Bed Peace.”

 

Een naam met een historische achtergrond

De naam Suite 702 is niet zomaar gekozen. Het eert de iconische Bed-In van John Lennon en Yoko Ono in 1969. Dit paar bracht een week van hun huwelijksreis door in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam-Zuid, allemaal in het teken van wereldvrede. De boodschap van Suite 702 is duidelijk: in een wereld waar we altijd ‘aan’ staan, verdienen we het om vaker ‘uit te loggen’. En hoewel ze geen wereldvrede beloven, suggereren ze dat een goede nachtrust een geweldig begin is.

De luxe en duurzaamheid van Suite 702

Suite 702 staat voor de luxe van een 5-sterren hotelsuite, maar dan in het comfort van je eigen huis. Met producten zoals hun body pillow wordt elke nacht een droom. Vanuit hun Amsterdamse studio brengt het merk een explosie van kleur en seizoensloze luxe items, allemaal ontworpen om het leven in bed te vieren. Maar het is niet alleen over esthetiek; duurzaamheid is ook een prioriteit. De collecties zijn vervaardigd uit 100% biologische materialen en zijn GOTS-gecertificeerd. En met een breed scala aan modieuze mix & match kleuren is de slaapkamer transformeren nooit zo verleidelijk geweest. De boodschap is helder: maak van je bed een oase en vier het leven in bed, geïnspireerd door John en Yoko.

Beoordeling van Suite 702

Van Eyck heeft reviews gekregen op Google. Hier hebben zij

uit 36 reviews gekregen. Iets om trots op te zijn!

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik heb hier een fantastisch lang kussen met dons gekocht wat ik gebruik als bodypillow in de lengte om tegenaan te liggen zodat ik op mijn zij niet doorrol naar de half zij/half buik houding die zo slecht is voor de onderrug. Het ligt heerlijk en werkt als een tierelier, mijn rug problemen verminderden al heel snel. Het kussen staat ook heel mooi als hoofdeind kussen. De slopen zijn ook van geweldige kwaliteit. “Iris Violette”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Duurzaamheid: De producten zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen die zorgen voor een lange levensduur en een minimale impact op de aarde
  • Design & esthetiek: Het unieke en stijlvolle design maakt elk product een blikvanger, waarbij aandacht voor detail centraal staat.
  • Functionaliteit: Elk product is niet alleen mooi, maar ook praktisch ontworpen om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen.
  • Comfort: Gebruiksgemak en comfort zijn geïntegreerd in het ontwerp, waardoor gebruikers een optimale ervaring krijgen.
  • Innovatie: De producten tonen een voortdurende drang naar innovatie, waarbij de nieuwste technologieën en trends worden geïntegreerd.
  • Klantenservice: De after-sales ondersteuning en klantenservice zijn onberispelijk, met snelle reactietijden en een focus op klanttevredenheid.

Waarom raden wij Suite 702 aan?

SUITE702 staat bekend om de duurzame kwaliteit van hun bed- en badtextiel, waarbij luxe en comfort vooropstaan. De collectie biedt het gevoel van een 5-sterrenhotel, maar dan gewoon thuis. De toewijding aan duurzaamheid is evident; elk item wordt vervaardigd uit 100% biologische materialen en is GOTS-gecertificeerd. Daarnaast onderscheidt SUITE702 zich door de kleurrijke ontwerpen, waarmee ze moeiteloos een vleugje flair en elegantie aan elke slaapkamer toevoegen. Met een sterke inspiratiebron zoals de legendarische Bed-In van John Lennon en Yoko Ono, herinnert SUITE702 ons eraan om even te pauzeren in deze hectische wereld, uit te loggen en te genieten van de rust. De filosofie van het bedrijf om het leven in en rondom het bed te vieren, maakt het niet alleen een merk, maar ook een levensstijl.

Bezoek de website
Kussens van Suite 702
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Raambekleding Nederland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Everybody Frank en Maastricht University.

Bekijk de reviews van deze bedrijven