maastricht university

Informatie

 • Maastricht University
 • Universiteit
 • Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK Maastricht
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 043 388 2222
 • study@maastrichtuniversity.nl
 • https://www.maastrichtuniversity.nl/
Bekijk website

Maastricht University review

XTRN-IT review

Maastricht University is een school die universitaire opleidingen aanbiedt in het zuiden van Nederland. De universiteit heeft veel internationale studenten die aanwezig zijn op hun locatie. Dit is mede door de expertise die zij hebben in de vakgebieden, maar ook door de mogelijke opleidingen die te volgen zijn aan Maastricht University. Ze bieden uiteenlopende opleidingen aan van bedrijfskunde tot management opleiding. Bij Maastricht University zijn mogelijkheden tot voltijd en deeltijd studeren. Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van de gekozen opleiding. Naast de studies die te volgen zijn aan Maastricht University, is het ook mogelijk een aantal dagen durende cursus te volgen om verdere specialisatie in je vakgebied op te zoeken.

De universiteit staat voor diversiteit en inclusiviteit, wat te merken is aan de verschillende nationaliteiten die aanwezig zijn op de campus. Zo maken zij ook onderdeel uit van de wetenschappelijke gemeenschap die zorgt voor de verbetering van de erkenning en waardering van wetenschappers. Maastricht University draagt bij aan een duurzame toekomst op aarde. Zo zijn er plannen om voor 2030 de ecologische voetafdruk te verkleinen. Hierdoor dragen zij bij aan een CO2-neutrale toekomst, welzijn en gezondheid.

Beoordeling Maastricht University

Over Maastricht University wordt op verschillende platformen reviews geschreven. De meeste reviews krijgen zijn op het platform iAgora waar zij een beoordeling van 4.1/5 sterren krijgen uit een gemiddelde van 500 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’The campus of Maastricht uniquely was all over the city, making every trip from the faculty to the library, for example, refreshing. The teachers always ready to help, guided our PBL (problem based learning) sessions with ease, confident that the students have prepared the assignment to discuss. Discussions were centered around relevant contemporary topic, such as: philosophy, politics and more concretely for me – media, its influence on an individual and society alike. The experience was a perfect balance between working together and individually, which welped shape critical thinking and an open understanding of the ever-changing world around us.’’ – Milda

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ruime keuze aan studies
 • Meerdere locaties door de gehele stad
 • Inclusief en divers
 • Volledig ingericht op internationale studenten
 • Leraren zijn specialisten in hun vakgebied
 • Mogelijkheden tot voltijd en deeltijd studeren

Waarom raden wij Maastricht University aan?

Maastricht University is aan te raden voor alle studenten die op zoek zijn naar een universitaire opleiding die hun opleidt tot een ware specialist in het vakgebied. Dit doen ze door middel van Engelstalige lessen te geven, gefocust op de belangrijke onderwerpen binnen het vakgebied en de onderwerpen die actueel en in de toekomst gaan spelen. De universiteit staat voor inclusiviteit en diversiteit door de verschillende nationaliteiten die aanwezig zijn bij hun op campus. Maastricht University is een belangrijk onderdeel van de educatieve mogelijkheden in het zuiden van Nederland. Hier zullen zij nog jarenlang aan mee helpen en zich verder in blijven ontwikkelen om zo goed mogelijke onderwijs mogelijkheden aan te kunnen bieden.

Bezoek de website
maastricht university
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Il Fiore je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Huxley en Pepels.

Bekijk de reviews van deze bedrijven