Huxley

Informatie

  • Huxley
  • Recruitmentbureau
  • Keizersgracht 281, 1016 ED Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Huxley review

XTRN-IT review

Huxley is een recruitmentbureau dat zich focust op de Science, Technology, Engineering en Mathematics (STEM) industrie. Zij verbinden specialisten, in tijdelijke en vaste functies, aan innovatieve marketleiders in de STEM-industrie. Iedere consultant heeft zijn eigen specifieke domein-sectorbonus. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen de branche om de beste service te leveren. Door gesprekken te voeren met elkaar leren ze hun cliënten zo goed mogelijk kennen en begrijpen ze hoe ze elkaar kunnen ondersteunen.

Huxley is in 1995 opgericht in London en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat vestigingen heeft in 14 landen. In deze 14 landen bevinden zich meer dan 40 kantoren. Hierdoor heeft Huxley toegang tot een wereldwijd netwerk van opdrachtgevers en specialisten. Ze combineren hun globale bereik met hun lokale kennis en persoonlijke aanpak. Hierdoor zijn zij in staat om snel de perfecte match te vinden en bieden zij oplossing op maat aan.

Huxley is werkzaam in onder andere Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, China en Verenigde Arabische Emiraten. Door gebruik te maken van specialisten in ieder individueel land combineren zij de lokale kennis van deze persoon met hun wereldwijde kennis. Zo zorgt Huxley ervoor dat iedere cliënt zo zorgvuldig mogelijk geholpen wordt.

Beoordeling Huxley

Huxley staat wereldwijd genoteerd op verschillende platformen. Huxley Nederland krijgt op via Google de meeste beoordelingen. Hier krijgen zij 4.5/5 sterren op basis van 70 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

In September heeft Huxley mij aan een nieuwe baan geholpen. Wat mij gelijk opviel is dat Huxly een recruitment bureau is met een bijzonder groot netwerk in verschillende sectoren. Mede hierdoor maar ook door hun proactieve houding, grote inzet en klantgerichtheid hebben ze mij zeer snel en succesvol aan een nieuwe baan kunnen helpen. Ik het hier erg naar mijn zin en ik kan Huxley dan ook van harte aanbevelen! – Joost

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Gespecialiseerd in verschillende sectoren
  • Advies op maat
  • Meer dan 100 gespecialiseerde, niche consultants
  • Connecties over de hele wereld
  • Komen afspraken altijd na
  • Jarenlange ervaring

Waarom raden wij Huxley aan?

Huxley is een professioneel recruitmentbureau dat zich richt op de STEM-industrie. Ze zijn wereldwijd actief. Zo hebben ze meer dan 40 kantoren in 14 landen waardoor zij beschikken over kennis die wereldwijd benodigd is, maar ook regionale kennis. Door hun gespecialiseerde niche consultants zorgen zij ervoor dat iedere wens behandeld kan worden. Ze zorgen ervoor dat je de baan vindt die echt bij je past. Ze gebruiken al hun kennis van de branches om jou zo snel mogelijk aan een baan te helpen.

Bezoek de website
Huxley
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Huxley je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sera Glass en Messcherp.

Bekijk de reviews van deze bedrijven