Legal-Expat review

Informatie

 • Legal-Expat
 • Online dienstverlening
 • Kingsfordweg 151 1043 GR, Amsterdam
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • +31 (0)20 491 7017
 • support@legal-expat.nl
 • https://legal-expat.nl/
Bekijk website

Legal-Expat review

XTRN-IT review

Legal-Expat is een juridische dienstverlener die gespecialiseerd is in het ondersteunen van expats en internationale cliënten via hun website. Ze zijn expert in het opstellen van juridische documentatie en overeenkomsten, aangepast aan de specifieke behoeften van hun klanten. Hun team van ervaren advocaten biedt hulp bij diverse juridische kwesties, met een focus op huur en vastgoed

De focus op klanten

Klanten die de website van Legal Expat hebben gebruikt, prijzen de professionaliteit en integriteit van het bedrijf. Fiona Unz, Giacomo, Wadia Gichanga en JC hebben vergelijkbare ervaringen gedeeld over de effectiviteit van Legal-Expat bij het oplossen van hun juridische problemen en het verzorgen van Legal Documentation

Legal-Expat nodigt potentiële klanten uit om via hun website contact op te nemen voor professionele hulp bij juridische documentatie en overeenkomsten, benadrukkend dat een nauwkeurig opgestelde overeenkomst cruciaal is voor succesvolle en zorgeloze juridische transacties​​.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Vincent offers a great service for expats having trouble with their landlord in the Netherlands. We hired him to deal with our lease termination to make sure we received our full deposit back and after reviewing our contract he discovered that our landlord had been illegally overcharging us for almost 2 years. He was able to reach a settlement and recovered our funds within 30 days. If you’re having problems with your landlord I highly recommend contacting Legal-Expat.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle communicatie
 • goede dienstverlening
 • Fijn personeel

Andere diensten

Legal-Expat biedt een uitgebreid scala aan juridische diensten, specifiek afgestemd op de behoeften van expats en internationale cliënten. Naast de reeds genoemde juridische documentatie, omvat hun dienstverlening:

 1. Werkgerelateerde kwesties: Dit omvat ondersteuning bij zaken als arbeidsovereenkomsten, geschillen en pensioenen, en informatie over de rechten van werknemers in Nederland​​.
 2. Huisvesting: Of het nu gaat om het huren, kopen of verhuren van een woning, Legal-Expat biedt begeleiding over de Nederlandse wetgeving op het gebied van huisvesting​​.
 3. Familiezaken: Van huwelijk en echtscheiding tot erfenis en nalatenschapsplanning, ze bieden antwoorden en ondersteuning voor familiegerelateerde juridische kwesties​​.
 4. Zakelijke aangelegenheden: Ze bieden advies en ondersteuning bij zakendoen in Nederland, inclusief contracten, claims en fusies​​.
 5. Aansprakelijkheid: Legal-Expat helpt bij het begrijpen van aansprakelijkheidskwesties, waaronder persoonlijk letsel, groepsclaims, directeursaansprakelijkheid en onrechtmatige daden
Bekijk de website!
Legal-Expat
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Legal-Expat je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews over dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere JenSEO en Fileflow.

Bekijk de reviews van deze bedrijven