web wings fiverr logo

Informatie

 • Backlinks kopen op Fiverr
 • Online dienstverlening
 • Arendstraat 4, 6135 KT Sittard
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Backlinks kopen op Fiverr

XTRN-IT review

Wanneer je een webshop of website hebt, is het natuurlijk wel belangrijk dat deze ook gevonden kan worden. Hoe hoger je website in de resultaten van de zoekmachine staat, hoe meer bezoekers de website kan genereren. Een goede positie in zoekmachines zoals Google is dus essentieel. In Nederland zijn er veel verschillende partijen die je kunnen helpen met het opzetten van een goede SEO-campagne. Ook op dienstenplatformen zoals Fiverr kom je veel goede aanbieders tegen.

Wil je ook goede backlinks kopen? Dan is de gig van Fiverr iets voor jou. De gig komt voor in 3 formaten: basic, standard en premium.

De basic gig bestaat uit 10 backlinks waarvan 2 in de vorm van een blog en 8 in de vorm van een startpaginalink.

De standard gig bestaat uit 25 backlinks waarvan 8 blogs en 17 startpagina plaatsingen.

Ten slotte de grootste en tevens meest effectieve gig, de premium gig. Dit hoogwaardige pakket bestaat uit 15 blogs en 45 startpaginalinks. In totaal 60 backlinks.

Beoordeling Fiverr

Backlinks kopen op Fiverr staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google Play hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5 / 5 op basis van meer dan 200.000 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Websiteplanet en Trustpilot waar zij gemiddeld een 9+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Geweldig gewoon. Krijg professioneel werk voor een hele goede prijs en echt veel opties” – Tevreden klant (Martin de Kan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Kwalitatieve links
 • Duidelijke communicatie
 • Geïndexeerd door Google
 • Hoge PA/DA
 • Bewezen resultaat

Hoger in de zoekresultaten door backlinks kopen op Fiverr

Kwalitatieve backlinks

Op dienstenplatform Fiverr bieden verschillende SEO-specialisten zoals Linkbulker diensten aan. Er kunnen kwalitatieve backlinks worden gekocht, zoals deze gig. Fiverr kan worden gezien als een online marktplaats voor freelance diensten. Door dit platform kunnen zowel grote als kleine bedrijven diensten aanbieden aan klanten op internationaal niveau.

Linkbulker account
fiverr beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fiverr je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverlening bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op OMD-branding of Jennifer Delano!

Bekijk de reviews van deze bedrijven